Publicitat
Política · 17 de Maig de 2017. 13:55h.

Puigdemont reivindica que és el "representant ordinari de l'Estat"

El president avisa el Govern espanyol que "si no obre ni la més mínima escletxa a parlar del referèndum, haurem de parlar ja en uns altres termes"

Puigdemont reivindica que és el "representant ordinari de l'Estat"

Puigdemont, durant la sessió de control

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha aprofitat la conferència que pronunciarà aquest dilluns a Madrid per reivindicat que és el "representant ordinari de l'Estat" a Catalunya.

Puigdemont ha denunciat que "el PP considera que fer una conferència a Madrid demanant un acord democràtic pot ser inconstitucional" i ha lamentat que "l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, hagi de rebre crítiques per permetre una conferència que el Senat va prohibir".

El president espera que amb la conferència "canviï una mica aquesta negativa tan obstinada del govern de l'Estat", però ha avisat que "si l'Estat no obre ni la més mínima escletxa a parlar del referèndum, haurem de parlar ja en uns altres termes".

"Sembla que estiguem intentant fer alguna cosa tan radical que no val la pena ni venir a escoltar. He convidat el Govern. Han de venir a escoltar. Parlar és imprescindible. No podem situar el diàleg i la reivindicació fora de les parets de la democràcia", ha subratllat en la sessió de control al Parlament en resposta al líder del PP, Xavier García Albiol.

Finalment, ha remarcat que el Govern té "un compromís molt clar i explícit que hem de complir i ho estem fent en el marc de la legalitat". "A Madrid acreditarem que no és cap malaltia, suflé o malaltia, sinó desig molt majoritari dels catalans", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Calimero, Barcelona, 17/05/2017 - 17:16

Pues adelante Pokemon, échate al monte jajaja El comandante -0 declara la guerra a España. No olvides calzarte tu sombrero denapoleón jajaja

#12 Grauero, Gurugú, 17/05/2017 - 17:01

...que es el "representante ordinario del Estado". Por fin lo reconoce, uds son ESTADO ESPAÑOL, ayer mismo la sra, Borras comparaba ese mismo estado como una dictadura. Así es que uds, son parte y colaboran con una dictadura.
A la CUP se lo ha dicho eso?, que también ellos colaboran con una dictadura?. Son parte del estado español.

#11 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 17/05/2017 - 16:21

Desde luego representa el estado de evasión de la realidad de la forma más ordinaria posible.

#10 Fran, Vilassar de dalt, 17/05/2017 - 16:00

Ui, quina por !!!

Tremola, Rajoy. !!!

#9 Alejandro, Barcelona, 17/05/2017 - 15:42

Pero si es lo único que hacéis: subir impuestos y amenazar con la desconexión. Solo tenéis un monotema. ya no os queda nada nuevo por decir.