Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2022. 20:28h.

Puigdemont renya la presidenta del Parlament Europeu

Troba una falta de "respecte" que escrigués una piulada en castellà durant una visita a Barcelona

Puigdemont renya la presidenta del Parlament Europeu

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha donat un toc d'atenció a la presidenta del Parlament Europeo, Roberta Metsola, després que aquesta publiqués a twitter un missatge en castellà sobre la seva visita a Barcelona.

Metsola va afirmar que "Barcelona és una de les grans ciutats dEuropa. Avancem quan unim allò local, regional i nacional a l'europeu. Quan portem el missatge d Europa a tots els nostres pobles i ciutats. Quan treballem units". El missatge va anar acompanyat de les banderes d'Espanya i Europa.

"Presidenta @RobertaMetsola, vostè té la sort que la seva llengua materna, el maltès, és oficial a la Unió Europea, tot i que és parlada per poc més de mig milió de persones. Cada vegada que la fa servir és una victòria merescuda dels qui han lluitat per la seva pervivència", ha recorda Puigdemont.

"Esperava de vostè més sensibilitat cap a la llengua pròpia de Catalunya, oficial en una àrea on viuen 10 milions de persones. No creu que els europeus que som catalanoparlants mereixíem una mica de respecte? Li recordo l’article 22 de la Carta de Drets Fonamentals de la UE: La Unió respecta la diversidad cultural, religiosa i lingüística", afegeix.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#27 La Pepita del Raval, Cadaques, 25/11/2022 - 18:19

Al vivales en Europa lo van a poner en su sitio. Es un ejemplo del submundo quinqui metido en política

#26 Tabarnés puro, Barcino , 23/11/2022 - 07:18

Y estos cuando van a Edimburgo ¿en qué hablan? ¿En Scots o en gaélico? ¿En inglés? Vaya, vaya, vaya...

#25 Alejandro , Santa Coloma de Gramanet , 22/11/2022 - 20:18

sensibilidad ha tenido la mujer no le ha respondido enviandolo a la mierda

#24 Martín, Villadecaballos, 22/11/2022 - 16:44

Vete a giñar, cocomocho.

#22 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 22/11/2022 - 14:50

Si te riñe Puigdemont es que has hecho algo bien. La lengua española es muy valorada en toda Europa y la que estudian para aprenderla muchas personas.
¡Hablo por experiencia propia, pues he trabajado en una empresa multinacional de pinturas y hecho reuniones en Copenhague!