Publicitat
Política · 2 de Maig de 2017. 17:53h.

Puigdemont rep l’Exèrcit

'Bon rotllo' en ple procés

Puigdemont rep l’Exèrcit

Carles Puigdemont i el tinent general, Fernando Aznar (foto: Rubén Moreno)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s’ha reunit aquest dimarts amb el nou inspector de l’Exèrcit a Catalunya, el tinent general Fernando Aznar, que va prendre possessió del càrrec el passat sis d’abril en un acte celebrat al Palau de la Capitania General de Barcelona.

Fernando Aznar Ladrón de Guevara va ser nomenat inspector General de l’exèrcit pel Consell de Ministres el 24 de març, en substitució de Ricardo Álvarez-Espejo. El seu càrrec comporta ser el màxim representant institucional de les Forces Armades a Catalunya, a l’Aragó, la Rioja i Navarra.

Aznar, de la XXXVI promoció de l'Acadèmia General Militar, ha ocupat destinacions operatives en diferents unitats de muntanya i ha estat el màxim responsable d'un Batalló del Regiment de Caçadors de Muntanya Galícia 64. També ha ocupat llocs d'assessorament en l'Estat Major de l’Exèrcit, Estat Major conjunt de la Defensa i en el Quarter General del comandament aliat de l'OTAN per a operacions.

L’última destinació del nou inspector general ha estat la Prefectura de la Direcció d'Aquarterament de l'Exèrcit de Terra. A més, Aznar ha estat cap d'estudis de l’Acadèmia General Militar i director de l’Acadèmia d'Infanteria.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 el último que cierre, Canovejas, 05/05/2017 - 14:28

Se va "allanando" el camino a la independencia. Contactos de "altísimo nivel" por parte de Romeva y Arturo en USA. Abrumadora asistencia de "personalidades" a la conferencia de Bruselas. "Puertas abiertas" en Marruecos y el general "rendido" al señor del flequillo. ¡¡ ITACA A LA VISTA !!

#7 Maginet, Barcelona, 03/05/2017 - 15:05

Té gràcia, la fotografia. El general, cos i cap de perfil; el president, cap de perfil i cos agafat frontalment, a la manera de les pintures egípcies. L'un transmet serietat i respecte; l'altre, de calidesa i cordialitat. Semblen dues bones persones.

#6 Pedro Vidal, Barcelona, 03/05/2017 - 13:08

¿Soy yo o Puchdi tiene el culillo más apretado que los culés cuando ven un 12?

#5 Prudenci, Sabadell, 03/05/2017 - 09:37

Y el Puigdi con esas abominables greñas

#4 Gregari, VNG, 03/05/2017 - 08:15

Qué diferencia entre un señor general y un político de tres al cuarto. A ver cuando encontramos la forma de seleccionar a los mejores para la política.