Política · 7 de Febrer de 2019. 11:45h.

Puigdemont ressuscita el GAL

Al·lusió a la "calç viva" per criticar Guerra

Puigdemont ressuscita el GAL

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, en una piulada a twitter, ha replicat Alfonso Guerra i li ha recordat el GAL, grup antiterrorista creat pel Govern del PSOE amb Felipe González quan ell n'era el vicepresident. També ha aprofitat per carregar contra l'alcaldable Manuel Valls per donar suport a les paraules de  Guerra.

Puigdemont ha recuperat el cas Lasa i Zabala, membres d'ETA que van ser segrestats, torturats, assassinats i enterrats en calç viva per membres de la Guàrdia Civil el 1983. Guerra va acusar ahir els integrants de l'actual Govern espanyol d'estar "calcinant la democràcia a atendre els requeriments d'un grup de lladres de la nació", en referència a les negociacions obertes amb els partits independentistes.

"'Calcinando la democracia' amb urnes, i no amb la calç viva amb què la va reforçar el govern del qual era vicepresident, és clar. Que Valls l'aplaudeixi revela quina mena de 'socialisme' va governar Espanya i França... Els dos, abraçant les tesis de la ultradreta", ha escrit Puigdemont al respecte.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Jaime Catala Miralles , Denia, 07/02/2019 - 15:44

Pobre desgraciat, fins els sociates no podem en ell. Jeje

#5 pepe, andorra, 07/02/2019 - 14:36

puigdemont? y ese quien es?

#3 a por Puchi, Barcelona, 07/02/2019 - 12:39

Los últimos coletazos del emperador Puchi. Estás acabado y lo sabes prófugo. A partir de mayo caerás en el olvido y nadie te recordará si no es para mal. Adiosssssssssss Puchi

#2 Neferu, Barcelona, 07/02/2019 - 12:38

Cómo les gusta a esta gente revolcarse en las mierdas del pasado. Fuigdemont. han pasado 35 años de aquello, y aunque es totalmente condenable, la situación de España, gracias a los asesinos etarras, era muy otra y diferente a esta de que gozamos hoy.

#1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 07/02/2019 - 12:24

Puchi, llegas tarde para todo. Eso ya lo hizo Pablo Manuel en el Congreso hace años.