Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2019. 19:36h.

Puigdemont retreu a Pedro Sánchez els GAL

"Vol tornar al segrest de persones?”

Puigdemont retreu a Pedro Sánchez els GAL

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet referència als segrestos dels GAL en la resposta que ha enviat al president del Govern espanyol després que fes públic el compromís de fer que Puigdemont torni a Espanya a "passar comptes" amb la justícia i li ha preguntat: "Vostè em vol segrestar, senyor Sánchez?" en una piulada.

Puigdemont, en un vídeo publicat al seu compte de twitter, afirma que només hi ha dues maneres de complir la seva promesa "i totes dues són il·legals". "Una és que vostè prengui al consell de ministres les decisions que només pot prendre el poder judicial" assegura.

"L'altra és practicar el mateix que un ministre i altres dirigents del seu partit ja van practicar en el passat i que vostè segurament justifica: el segrest de persones", etziba l'expresident, en una clara al·lusió als GAL. "Vostè em vol segrestar, senyor Sánchez?" conclou el missatge.

Puigdemont ha retret al president en funcions que necessiti "exhibir el seu cap com un trofeu per esgarrapar vots" i ha afirmat que "si fa això, acabarà com Barrionuevo i la seva banda". L'expresident també ha advertit Sánchez que hauria d'estar "seriosament preocupat" per la percepció d'Europa sobre la independència judicial a Espanya.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Xexo, Premia, 08/11/2019 - 12:52

Precisa mente lo a dicho para que tengan los jueces donde cojerse para no extraditarlos a saberlos intereses Pedro Sánchez es falso

#17 Santi, Barcelona, 06/11/2019 - 11:23

El pastisser-boig està nerviós...ja veu que se li acaba la vida regalada que s'ha autoadjudicat i que algú dia haurem d'esbrinar qui li paga... Que el molt pocavergonya el portaran davant d'un jutge es una evidencia, i que trepitjarà Soto del Real també, pero la satisfacció la tindrem els que no perdonarem el mal que ha fet aquest FdP colossal.

#16 no soy nadie, barcelona, 06/11/2019 - 11:06

que le pregunte a su abogado, le puede dar ideas

#15 botifler1914, Waterpus, 06/11/2019 - 10:16

Vostè em vol segrestar, senyor Sánchez?
No des ideas Puchi. Siempre he dicho que esto lo tenía que arreglar el CNI.

#14 M. Campuzano, Gavá, 06/11/2019 - 09:49

como Eva de mi población, limpiando la porquería de otros y otras. Al tener más de tres hijos y sin estudios, pues eso se piensa que le darán casa i el tros, como cuando la Mancomunitat de Catalunya.
Lo que le darán no lo sé, pero por donde sí: empieza por sa, o por cu o por a o bien por po.
Esta escalada dialéctica se debe a todo lo que suced