Publicitat
Política · 2 de Juliol de 2019. 12:04h.

Puigdemont s'acolloneix

L'expresident no s'atreveix a anar a Estrasburg després de generar expectatives

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l'exconseller Toni Comín, han declinat finalment anar a Estrasburg pel temor a ser detinguts. Així ho ha explicat el seu advocat, Gonzalo Boye, qui ha expressat que "davant la impossibilitat que es garanteixi la seguretat del president i del conseller hem decidit que no és aconsellable arribar fins aquí".

"No podem garantir que no es produeixi una mesura administrativa consistent en portar-lo directament a territori espanyol", ha afegit. Aquestes paraules de Boye han estat rebudes amb xiulets per part dels manifestants independentistes presents a Estrasburg.

TV3 ha pogut localitzar Carles Puigdemont i Toni Comín a la ciutat de Kehl, a Alemanya, a tocar d'Estrasburg i just a l'altra banda del riu Rin, que fa de frontera. Un equip de TV3 que està cobrint la sessió constitutiva del Parlament Europeu i la manifestació convocada per l'ANC ha pogut gravar com tots dos, pujaven en dos vehicles amb destí desconegut.

A Puigdemont l'acompanyaven, entre altres, la seva dona, Marcel Topor, i el vicepresident del Parlament, Josep Costa, mentre Comín anava amb l'advocat de tots dos, Gonzalo Boye. Després s'ha sabut que han marxat de l'hotel on han passat la nit, però que no tenien intenció de creuar la frontera cap a Estrasburg per anar al Parlament Europeu, on aquest dimarts se celebra la sessió d'obertura de l'actual legislatura.

Puigdemont, amb la seva dona, a pocs quilòmetres del Parlament euroepeu (tv3)
Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#45 Tv3% Live, WATERloo, 04/07/2019 - 00:46

El fugado Puigdement .... no se fia ni de su sombra.
La pregunta .... cuando metera la pata? ....que la metera.

#44 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 02/07/2019 - 20:01

"Puigdemont s'acollona..."

Pues en su línea... paseando su "valentía" por Europa.

Esto del procés es penoso... el fundador Pujolone, un mafioso cleptómano... el hereu Mas, un illuminati... el Pastelero un orate... el Torrat un hooligan político con ínfulas de supremacista... y todavía hay quien les apoya, esta región está enferma.

#43 Javiet, Barcelona, 02/07/2019 - 19:38

Puigdemont passarà a la història com a Puigdemont I, el cagón.

#42 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 02/07/2019 - 19:14

¡Corre Forrest, corre!

#41 Lolo, Barcelona, 02/07/2019 - 18:24

Y esas 6.000 personas que se han pegado una panzada en autobus para ir a ver a sus lideres y sentir un gran amor por Catalunya en el corazon? Menudo planton!!
Pero lo seguiran queriendo, claro que si. Pues venga, a seguir pagando por vuestro amor, como decia el Bolero.