Publicitat
Política · 24 de Març de 2017. 21:52h.

Puigdemont se sent hereu de les Bases de Manresa

El president afirma que “tenim el deure de continuar el fil que es va començar a trenar aquí”

Puigdemont se sent hereu de les Bases de Manresa

Carles Puigdemont (foto: TV3)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat que se sent hereu de les Bases de Manresa, el document que les elits intel·lectuals i econòmiques de Catalunya van redactar com a base per a una futura constitució catalana. “Avui ens sentim hereus d'aquella assemblea, on tot va començar”, ha assegurat el president del Govern durant l'acte institucional per commemorar el 125 aniversari de les Bases de Manresa.

Puigdemont ha assegurat que “tenim el deure de continuar el fil que es va començar a trenar aquí, a Manresa, amb idèntica vocació de servei a Catalunya que aleshores”. El president de la Generalitat ha destacat que aleshores la resposta de l'Estat també va ser recórrer a la via judicial. “Sabem que trobarem obstacles similars. Potser, alguns de pitjors que aleshores”, ha manifestat.

“Avui us parlem ja com a persones que estan en procés de judici -en referència a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, també present a l'acte- o en el meu cas que ja he rebut quatre advertiments perquè deixem de fer el que els nostres conciutadans ens han encarregat”, ha reblat Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Carlos Gomez, valentin igual que el güisqui, 25/03/2017 - 14:55

"Puigdemont se siente heredero de las Bases de Manresa.."

I del Gegant del Pi i de les anxoves de L´Escala.

I jo que pensava que despres del Eugenio res ja seria igual.

#11 Érika, Terrassa, 25/03/2017 - 14:16

Él se puede sentir Tom Cruise, si le apetece, pero el pueblo (el no oficialista hipersubvencionado) solo lo considera heredero del 3%

#10 Juvenal, Upper Gratallops, 25/03/2017 - 13:21

Si aquest home sapigués realment que era el que es volia amb les Bases de Manresa, un altre gall cantaria. Sabent que tot el que es demanava ja es té (en major o menor mesura), el que realment important era tenir un exèrcit català. Pero bé, deixem-lo amb els seus deliris...

#9 XMB, Barcelona, 25/03/2017 - 12:17

El independentismo catalán es una religión. Ayer estaba eacuchando la Radio de las Mil Colinas Nacional de catalunya y estaban emitiendo el audio de este evento, era un acto religioso.

#8 galba, Bcn, 25/03/2017 - 12:08

Ho arreplegen tot: el sufragisme, Prat de la Riva, Gandhi, Cruyf, Las Bases de Manresa, Mandela, Lyncoln, Kosovo, Dinamarca, el 6-1... Amb tot s'identifiquen i de tots mantenen el llegat. El que no mata, engreixa; el procés, és clar.