Publicitat
Política · 6 de Setembre de 2020. 12:43h.

Puigdemont se sent oprimit

L'expresident denuncia l'“Estat opressor”

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha qualificat Espanya d'“Estat opressor” amb qui no es pot dialogar perquè “no té clemència”. “Un Estat opressor per principi no té mai clemència i només hi ha una manera de superar aquesta situació que és derrotar-lo”, ha assegurat durant la inauguració de l'exposició 'Presos polítics a l'Espanya contemporània' de Santiago Sierra, a la seu de l'ANC a Bèlgica.

Puigdemont ha afirmat que “no s'hi pot transaccionar amb un Estat opressor, se'l derrota. És difícil, és llarg, és incert, però és possible, per això som a l'exili”. “Mentre hi siguem i tinguem ús de la paraula, l'alçarem per dir-li a aquest Estat espanyol opressor que per aquí no anirem, que no pararem. Amb les nostres grans o petites fortaleses, més o menys compresos, insultats o vilipendiats, continuarem”, ha reblat.

L'expresident del Govern ha afegit que l'Estat espanyol “no té cap altre interès que el de doblegar-nos”. “Som l'instrument perquè els ciutadans en general agafin por, es desmobilitzin, perquè es posin de genolls, perquè supliquin clemència”, ha considerat Puigdemont.

Puigdemont, amb l'exconsellera Ponsatí i els exconsellers Puig i Comín, entre d'altres, a Bèlgica, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#28 Iñigo, Palma de Mallorca, 07/09/2020 - 07:04

Ciudadanos de Cataluña, admitirlo los independentistas están ganando, o bien en las urnas o en los medios así que cuando esto derive en conmigo o contra mi y queráis saber quien es el responsable solo tenéis que mirar el reflejo del espejo. Y a los partidos que se dicen constitucionalistas a que esperan a que haya violencia en las calle.

#27 Purria lazi, Mollerussa, 07/09/2020 - 06:56

¿"Transaccionar"? Este se cree que el Estado es el Monopoly y él el raterillo más listo. Pues yo voy a "transaccionar" ahora con el ayuntamiento que me quite el IBI y la tasa de la basura, no te j...

#26 Menjamela Grandi, Anapurna, 06/09/2020 - 23:04

El chantajista hablando de transaccionar.
Es que el tipo tiene una cara de cemento armado.

#25 A., Barcelona, 06/09/2020 - 23:01

Cada dia més gras. Qui l'oprimeix són les camises. Ha guanyat 3-4 talles a Flandes. Aquesta és l'opressió.

#24 Neferu, Barcelona, 06/09/2020 - 22:11

Pobrecito el fugado. Deberíamos mandar esta foto a la ONU para que vean cómo vive oprimido, miserablemente, sin nada que llevarse a la boca, mendigando el pobre por culpa de España que lo tiene tan oprimido que clama al cielo.