Publicitat
Política · 12 de Maig de 2021. 12:05h.

Puigdemont se'n reia d'Espanya per repetir eleccions

"Estava convençut que evitarien el ridícul mundial"

Puigdemont se'n reia d'Espanya per repetir eleccions

Captura d'una informació de Crònica Global

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont es va mofar de la repetició de les eleccions al Congrés en l'any 2018 després que el PSOE no aconseguís un acord amb Unides Podem, ni l'abstenció de Ciutadans i PP. "L'Estat espanyol, de ridícul en ridícul fins al col·lapse final, va manifestar a Twitter.

Puigdemont va dir aleshores en un fil de Twitter que "són incapaços en la democràcia i resolutius en la repressió" i va afegir que "als espanyols (i als europeus) els aniria millor que les seves habilitats fossin a la inversa".

L'ara líder de JxCat va exposar que "estava convençut que evitarien aquest desgast i que els que s'omplen la boca de patriotisme serien coherents i evitarien el ridícul mundial d'Espanya". "M'equivocava, i per això els en dono les gràcies", va sentenciar.

Carles Puigdemont va donar les gràcies "per confirmar que teníem raó quan exigíem compromisos concrets i no estàvem disposats a donar cap facilitat a canvi de res". "Gràcies per confirmar que a l'hora de buscar compromisos tan inútil és Sánchez com ho va ser Rajoy", va reblar.

Finalment, va agrair que ajudessin l'independentisme a "explicar de la manera més entenedora la fallida democràtica en què es troba l'Estat". "I ara, a repetir eleccions fins que surti el resultat que vol el règim del 78. El que votin els ciutadans només s'aplica si els convé. Si no, eleccions", va concloure.

 

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Marcial Heredia, Ke jarte tiene mi arma, 12/05/2021 - 20:10

De qué se reirá el loko? ¿habrá visto un unicornio, ha bebido de más, algún carpintero trabaja bajo su mesa, se habrá tomado la seta que compró en amsterdam, lo devuelven a españa, pilló en la última escapada nocturna, el pianista se va de la casa, la caja del consell está a reventar, se acaba de ver en polonia, o es que se pasma él solito?

#21 Luigi., Barcino, 12/05/2021 - 19:47

Una sentencia de hoy del TJUE:
https://curia.europa.eu/jcms/upload/docs/application/pdf/2021-05/cp210076es.pdf
La interpretación de los independentistas:
https://www.elnacional.cat/ca/politica/sentencia-tjue-obre-via-possible-retorn-exiliats_609335_102.html

#20 Pan con tomate y jamón ibérico, Nada personal, solo negocios, 12/05/2021 - 19:06

"Puigdemont se'n reia d'Espanya per repetir eleccions..."

¿Se ha comprobado si cuando se reia a su vez babeaba...?

#19 Vigatano, Vic, 12/05/2021 - 18:40

Creo recordar que en su adorada Bélgica estuvieron años sin ser capaces de formar gobierno, y curiosamente bajó el paro y creció la economía. Este tío es un indigente mental, no hay nivel·l

#18 antoniu, favert , 12/05/2021 - 16:00

https://web.whatsapp.com/