Política · 13 de Gener de 2018. 17:01h.

Puigdemont s'enroca

"El resultat del 21-D no admet discussió"

Puigdemont s'enroca

Intervenció de Puigdemont al consell nacional (Foto: PDCAT)

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat que "no podem permetre que l'Estat espanyol protagonitzi un frau democràtic no acceptant el resultat del 21-D, que no admet discussió". Puigdemont ha assegurat que "quan el Govern espanyol i la coalició que dóna suport al 155 actuen igual que abans de les eleccions, evidencien que no accepten el resultat" en una intervenció al consell nacional del PDeCAT.

Carles Puigdemont ha assegurat que el resultat de les eleccions va ser "incontestable" a favor de la restitució del "govern legítim" i la derrota del 155 i ha reclamat a l'Estat que accepti el que va votar la ciutadania.

El president de la Generalitat destituït ha reiterat el compromís per "complir el resultat que va emanar de les urnes", posant la mirada al ple de constitució del Parlament i de la Mesa com "la fita que permetrà restituir les institucions, il·legalment suspeses".

En el consell nacional del PDeCAT, també ha participat Artur Mas, que s'ha despedit de la presidència del partit i ha fet un balanç de la seva acció política. Mas ha destacat que "no em sento orgullós de no haver entès millor la manera de funcionar de l'Estat espanyol. Vaig confiar que quan pactaves amb l'Estat, fins i tot en contra de l'opinió dels teus, seria entès des del punt de vista de la bona política i tindria una contraprestació, però em vaig equivocar: l'estat no funciona així".

Mas ha llençat un missatge d'advertència pel futur a Puigdemont: "Us donaré un consell, si us serveix, els èxits electorals venen quan hi ha ideologia però no un excés d'ideologia. Si no n'hi ha, és un frau, però si n'hi ha, un excés s'acaba confonent la realitat amb la hiperideologia. Si no saps llegir la realitat, no pots tenir èxits electorals".

27 Comentaris

Publicitat
#22 pepe.----, andorra, 15/01/2018 - 12:13

las elecciones las ganaron ciudadanos, q aun habra q sacar lo q decian los de CIU cuando maragall formo el tripartito.......

#21 Vlac, Barcelona, 14/01/2018 - 13:24

El resultado que emanó de las urnas de la senyoreta Pepis, es totalmente inmoral.
Si tuvieras un poco de decencia, te retirarías de la política. Pero no lo harás porque eres totalmente español y la silla es la silla !!!!!

#20 Xexo, Premia, 14/01/2018 - 12:19

Le an prestado mas atencion en el extranjero a tabarnia que ai puchi no llegan ni al 50% de los votos si contar los que faltaban del censo que se astuvieron

#19 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo, 14/01/2018 - 08:04

¿Ahora el Polónia se emite desde Bruselas? El Soler será un separatista rabioso, pero hace unos sketches cojonudos, lo del cómico tronado que aparece en la tele desde Bruselas está muy logrado.

"quan hi ha un excés d'ideologia s'acaba confonent la realitat" Y el guionista lo borda... ¿seguro que esto lo ha emitido TV3?

#18 joan , Barcelona, 14/01/2018 - 04:43

Fot el camp uns dies abans de la sentència del Palau.
D'això en diuen assumir responsabilitats...