Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2018. 18:43h.

Puigdemont també qüestiona el Consell de Ministres a Barcelona

L’expresident reclama “una reunió dels dos governs”

Puigdemont també qüestiona el Consell de Ministres a Barcelona

Carles Puigdemont, a Londres

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat que la celebració d’un Consell de Ministres a Barcelona el proper 21 de desembre és “una provocació clara”. També ha qüestionat que el Govern espanyol hagi escollit la Llotja de Mar per celebrar la seva reunió setmana: “no sé si a la Llotja de Mar és el millor lloc per fer-ho”.

Puigdemont ha fet aquestes declaracions des de Londres, on aquest dijous s’ha reunit diferents diputats britànics i pronunciarà una conferència al Frontline Club, una associació de mitjans i periodistes.

L’expresident ha demanat a l’Executiu de Sánchez que aprofiti la seva estada a Barcelona per celebrar una “cimera” entre els governs català i espanyol. “Seria el moment que els dos governs celebressin una cimera. Que aprofités que hi ha una reunió del Consell de Ministres a Barcelona per fer una reunió dels dos executius”, ha assegurat.

El líder de Junts per Catalunya, per altra banda, ha considerat que és “normal” que l’independentisme surti al carrer per mostrar el seu rebuig, però ha demanat que les protestes siguin “sempre pacífiques, civilitzades i democràtiques”. “És massa evident que hi ha ganes de construir un relat, que no és el relat de Catalunya, no és el relat del moviment independentista”, ha reblat Puigdemont, alhora que ha fet una crida a “no caure en cap provocació massa fàcil”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Montserrat, Barcelona, 14/12/2018 - 09:36

Aquest covard es el veritable instigador de tota la trama, però aquesta rata fugida en una nit de fosca després de declarar la independència és el ventríloc del boig Torrat que tenim aquí. Tenen la voluntat d'enfrontar el país i que hi hagi sang mentre ells, com els del 36 fugen com rates. Aquest l'haurien de caçar i portar-lo aqui.

#8 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/12/2018 - 22:09

Lo que reclame un fugitivo de la justicia tiene la misma importancia que un cagarro de oveja.

#7 ferran, rugby, 13/12/2018 - 22:00

està el pirat aquest com per qüestionar res...

#6 Menjamela Grandi, Anapurna, 13/12/2018 - 21:46

Pues sí, claro que se podrían reunir: para que los miembros del gobierno regional les preparasen los cafés y les sirviesen la mesa a los miembros del Gobierno nacional. Todavía hay clases, majos.

#5 Albert , BCN, 13/12/2018 - 20:09

Reunión de los 2 gobiernos, siguen instalados en la fantasía de que son los gobernantes de una nación que hablan de igual a igual al estado opresor. Luego dicen que no se puede dialogar... normal es como hablar con una pared