Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2018. 14:36h.

Puigdemont tira la tovallola

Admet que no tornarà a ser president i vol anar d'eurodiputat

Carles Puigdemont ha reconegut de manera indirecta que no tornarà a ser el president de la Generalitat malgrat que la seva restitució era un dels objectius de l'actual legislatura. En una entrevista a Catalunya Ràdio, l'expresident s'ha postulat per a ser el número dos d'Oriol Junqueras en les eleccions europees, fet que el descartaria per a ocupar qualsevol altre càrrec públic.

"Jo no vull ser candidat a les europees, l'única opció que fos candidat seria que anés de número 2 d'Oriol Junqueras, l'única", ha dit, a més de proposar també com a número tres d'aquesta hipotètica llista l'exdiputada de la CUP, Anna Gabriel.

En aquest sentit, preguntada per la qüestió, la portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha assegurat que "la voluntat del Govern i d'alguns grups parlamentaris de la cambra és la restitució" de Puigdemont. "Avui pel que em consta ha fet un comentari, crec que no ha presentat la seva candidatura, i per tant encara estem aquí", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#19 Pregunta, Bcn, 14/11/2018 - 14:43

Per anar a la UE cal fer-ho en representació d'algun estat membre. Per quin estat hi vol anar aquest tio?

#18 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 14/11/2018 - 10:46

Puigdement acabara poniendo una pasteleria en un poble de Belgica o de Rumania.

#17 luis, barcelona, 14/11/2018 - 09:04

Si en EUROPA alguien ve esa foto de la noticia y si tienen algo de sentido comun....lo deberia tener muy claro

#16 Cris, Barcelona , 14/11/2018 - 08:42

Pues va a se que tampoco. Junqueras no te puede ni ver!! Jijiji

#15 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/11/2018 - 21:36

Decía una canción que "cuando el hambre entra por la puerta el amor salta por la ventana". En el caso del habitante del Water no tardaremos en ver que cuando el hambre entre por la puerta Trilemont saltará por la ventana. Viéndoselo venir ya le impora a Ciniqueras que lo enchufe en Europa. Eso sí, con su habitual trile.