Política · 31 de Març de 2020. 19:21h.

Puigdemont titlla els jutges del Suprem de "miserables"

L'expresident reclama la llibertat dels presos independentistes

Puigdemont titlla els jutges del Suprem de "miserables"

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha titllat aquest dimarts els magistrats del Tribunal Suprem que van jutjar els dirigents independentistes pels fets del procés de "miserables prevaricadors". En una piulada, Puigdemont ha acusat els jutges d'aplicar "el dret de l'enemic" i ha considerat que "no ha estat mai justícia, sempre ha estat venjança".

"No ha estat mai justícia, sempre ha estat venjança. Miserables prevaricadors que apliquen el dret de l'enemic. Els presos polítics han de sortir de les presons de forma immediata; ho demana l'ONU i ho demana el sentit de la justícia" ha escrit en la piulada.

99301-222.jpg

El missatge de l'expresident es produeix després de l'advertència del Tribunal Suprem a les juntes de tractament dels centres penitenciaris en cas que decidissin confinar a casa els presos per evitar la proliferació del coronavirus als centres penitenciaris. El Suprem ha avisat que una mesura així podria ser constitutiva d'un delicte de prevaricació.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 Sarola, Castelldefels, 02/04/2020 - 18:09

Es llogic que siguin a la presó. Sería bo que hi estiguin molt temps. Ho mereixen, es van axexar contra un Estat Democratic i de Dret. Aquest, el Vivales, es un peruc i un xixarel.lo. A sobre, ha fet tot el estaba a les seves mans per infectar a tot Cataluña de Coronavirus. Aviat ferá 3 anys que es fora de España. ¡ Que ho passi bé !

#14 Sergi Sergio, Barcelona, 01/04/2020 - 13:20

Que ganas tengo de que algun dia lo pille la Justicia a este jeta vividor.

#13 El Sifoner, Castelló, 01/04/2020 - 12:20

Miserable ud,. Que solo pide esa medida para sus compañeros de viaje, al parecer para ud, los demás presos no necesitan de una medida de gracia por el coronavirus, que se jo..dan en las celdas. Lo pide la ONU dice el jeta, vaya pues a la ONU a denunciarlo fantasma. ¿Porque no paralizo su baño de Perpiñan?, ¿tan necesario era?

#12 mariaa, BCN, 31/03/2020 - 22:55

Que ho demana l’ONU....segur que va fumat.

#11 Fer, SABADELL, 31/03/2020 - 22:53

Lo demana la ONU?.... Si? seguro???