Política · 11 de Setembre de 2017. 22:10h.

Puigdemont torna al referèndum pactat

El president assegura que "estem disposats al diàleg i a l'acord"

Puigdemont torna al referèndum pactat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat que insisteixen en la idea que aquest referèndum s'hauria d'haver acordat amb el Govern espanyol. "Hem insistit i encara insistim en el fet que aquest referèndum l'hauríem d'haver acordat" ha comentat en una entrevista a TV3. Segons ha explicat Puigdemont, "si el Govern espanyol té interès a acordar-lo, nosaltres estem asseguts a la taula".

En aquest sentit, el president de la Generalitat ha explicat que "la possibilitat de negociació amb l'Estat és la que sempre ha existit per part nostra, volem votar i decidir en referèndum i podem acordar els termes en els quals el referèndum s'ha de dur a terme (data, pregunta, majories)" ha afirmat, tot recalcant el compromís que tenen amb els ciutadans pel que fa a la convocatòria del referèndum.

"Si el Govern espanyol escolta la realitat que de manera persistent el poble de Catalunya ensenya i entén que no és a través de tribunals ni fiscalies, sinó de la política, sap que nosaltres estem disposats al diàleg i a l'acord" ha assegurat Puigdemont.

En l'entrevista, Carles Puigdemont ha afirmat que "som un poble que vol decidir el seu futur, que vol decidir lliurement". El president també ha recalcat que "Catalunya és un poble que de manera persistent ha acreditat el desig de votar, senzillament nosaltres volem escoltar la veu del poble".

17 Comentaris

Publicitat
#18 Aran non ei Catalonha, Arties, 12/09/2017 - 12:04

Semble que eth cunde enta darrer ei dat per eri madeshi.

#17 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 12/09/2017 - 09:44

L'acord i el diàleg tenen poc a veure amb els ultimatims, el totalitarisme i la exclusió que ahir van demostrar els independentistes... no sigui que estiguin parlant de diàleg "Otegui style".

#15 M. Pilar, Barcelona, 12/09/2017 - 09:27

És possible que els proindependentistes no s'adonin de la presa de pèl? Sisplau, que acabi aviat aquesta història, és insufrible!

#14 un musclu, bcn, 12/09/2017 - 09:23

Som un pais ben particular. Ens volen guiar uns partits majoritariament antcatolics i, segons ells tremendament democratics, i ens posen al capdevant a un exseminarista i a dos txitxarelos que no els a votat ningu, el pasteler i al sanches, la reencarnacio dels simiots. Som de psiquiatra.

#13 El venedor de FUM, Barcelona, 12/09/2017 - 08:42

Algu no s'adona que, el 25 de desembre, encara queda lluny
FUM FUM FUM