Publicitat
Política · 15 de Juny de 2021. 10:22h.

“Puigdemont tornarà com a president de la República”

Cuevillas afirma que és més conegut que Messi

“Puigdemont tornarà com a president de la República”

El diputat de Junts, Jaume Alonso-Cuevillas, ha manifestat en una entrevista a RTVE que Carles Puigdemont, és “un eurodiputat singular. A Brussel·les quan agafes un  taxi i et senten parlar català et diuen ‘italiano, español’… i tu dius, espanyol no, català, Barcelona… Abans et deien Messi, ara et diuen Puigdemont. És així de conegut… quan dones l’adreça dius ‘a la Maison de la Republique’”.“El president Puigdemont tornarà com a president de la República, això és el que jo crec“, ha dit, a més de reivindicar que l’expresident “és el president legítim, perquè la destitució pel 155 va ser una cosa contrària a dret”.

Cuevillas ha diferenciat que mentre Pere Aragonès “és el president de la Generalitat”, Carles Puigdemont és “el president de la República”. Tot i això, ha advertit que si Puigdemont “intentar tornar, l’Estat espanyol el detindrà malgrat que té immunitat. El portaran a Estremera i l’exposaran públicament amb tot l’escarni”.També s’ha mostrat convençut que Catalunya serà independent al llarg d'aquesta dècada, però ha reconegut que “veient el que costa entendre's entre partits, potser soc dos anys menys optimista".

Cuevillas creu que “la via unilateral entesa com a confrontació violenta és inviable, perquè no tenim la força, ni la capacitat ni el tarannà”. Finalment ha assegurat que “no tenia cap interès en ser a la Mesa”.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#25 fernando López, barcelona, 16/06/2021 - 17:32

¿Presidente en una escalera de Republica Argentina?

#24 pepe, andorra, 16/06/2021 - 12:28

y este señor quien es y pq habria q interesarle a alguien lo q diga? Pq ya puestos, yo soy el mesias......

#23 Joan, BCN, 16/06/2021 - 11:19

Li han traspassat la gerència del restaurant "La República" de Santa Agnès de Malanyanes?. Fins ara , que jo sàpiga, ho portava gent molt decent, professional i respectuosa.

#22 electra, Barcelona, 16/06/2021 - 08:52

L'estòmac agrait diu vagenades, be, per això cobra uns bons dinerets.....

#21 Figueras, Figueras, 15/06/2021 - 20:25

Este no es el... Mmmm... A si, el del maletero!!