Política · 13 de Setembre de 2017. 22:48h.

Puigdemont tranquil·litza els alcaldes

“Si no podem fer-ho en col·laboració amb el món local no passa res, ens en sortim igual”

Puigdemont tranquil·litza els alcaldes

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat que no necessita els alcaldes per fer el referèndum després que la fiscalia general de l’Estat hagi advertit que citarà a declarar aquells que col·laborin amb una consulta que el TC ha declarat il·legal.

Al final de la primera part de l’entrevista a TV3 -a pregunta de l’entrevistador, Vicent Sanchis- ha manifestat que “si no podem fer-ho en col·laboració amb el món local no passa res, ens en sortim igual”.

Puigdemont també ha manifestat que “el procés d’autodeterminació continuarà fent-se” previsiblement més enllà de l’1-0 i ha recalcat, com ja va fer després de la Diada, la seva predisposició a negociar “si algú a l’Estat espanyol se li encén la bombeta que els problemes polítics en resolen amb política”.

Però també ha reiterat que el seu compromís és que la gent “pugui anar a votar, votar lliurement” perquè “va de democràcia”. “Tenim el dret d’exercir l’autodeterminació i l’exercirem”, ha remarcat”.

8 Comentaris

Publicitat
#10 luis, barcelona, 14/09/2017 - 12:57

Ahora en serio
Mirad bien y con detalle esa imagen. ¿Alguien en sus plenas facultades, confiaria en el criterio de ese personaje?

#9 Albert Escarré Puig, Barcelona, 14/09/2017 - 09:53

#7

Chulos baratos he encontrado algunos en mi vida, pero de tan bajo calibre, no. El SÍ o SÍ, es su lema : O haces lo que yo digo y mando, ( a esto le llamas democrácia y diálogo ) , o eres un ANTIDEMÓCRATA Y NO DIALOGANTE. Lo tuyo es pura tiranía. Un IN-MADURO venezolano. Constitución, Estatut, regla del P... ¡¡¡SEMANA TRÁGICA para Catalu

#8 botifler1914, Sinitaca, 14/09/2017 - 09:52

Aquest home té la cara torta... y a usted quien le ha votado???
O eso no es democracia?

#6 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 14/09/2017 - 03:06

Aquest home anava tercer en les llistes per Girona i de cop i volta, el Mesies de Tusset va pensar que ell era l'indicat per ser el seu alter ego. Déu n'hi do. Que collons hem fet malament els catalans? Perquè no torna Pujol? Almenys amb ell només es robava. A mans plenes, això si.

#5 Oriol, Barcelona, 14/09/2017 - 00:04

Jo tot aixo em recorda molt la martxa sobre Roma de Mussolini i els seus. Ells tambe eran una majoria que es va imposar a un regim democratic i parlamentari. Espero q Rius no em bloquegi. La historia rima, no es repeteig.