Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2018. 09:05h.

Puigdemont troba injust que el critiquin

"La teva acusació no és només falsa, és indignament injusta"

Puigdemont troba injust que el critiquin

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha renyat un independentista que el criticava a instagram i li ha ordenat "reflexiona una mica". Puigdemont, prèviament, havia penjat un vídeo motivacional amb motiu de la Diada acompanyat d'un missatge, en anglès, on afirmava que "el nostre somni, si ens mantenim ferms, es farà realitat".

"Com ens heu abandonat a tots... no només volíem somiar que vivíem en un país nou, sinó que hi volíem viure. Vosaltres ja heu defallit", li ha retret un usuari. Aquestes paraules no han agradat l'expresident de la Generalitat, que no ha dubtat en replicar-lo.

"La teva acusació no només és falsa, és indignament injusta per moltíssima gent que ho ha donat tot, fins i tot la seva llibertat personal, la seva casa, la seva família, la seva carrera i el seu patrimoni per assolir la llibertat de Catalunya. I mlagrat tot continua al peu del canó. Reflexiona una mica", ha respost Puigdemont. 54658-p.jpg

Publicitat
Publicitat

152 Comentaris

Publicitat
#65 No hi ha dret, Alladalt, 13/09/2018 - 18:40

Quina barra, robar la cadira a un sense sostre, no tenen vergonya.

#64 OVNI, ELX, 13/09/2018 - 09:14

El president del Comitè de les Regions, Karl-Heinz Lambertz, va assegurar dimecres que "l'empresonament de polítics" catalans "no contribueix gens a una solució" Tenir presos polítics a l'Estat espanyol tampoc es correspon amb el "cabal comunitari" que agrupa els drets i obligacions jurídics dels estats de la UE.

#64.1 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 13/09/2018 - 10:42

"Cuando llueve el agua cae de arriba a abajo y no de abajo a arriba aunque estemos en Australia"

Johannes Drogestad, profesor titular de Meteorologia Holística de la Universidad de Limburgo

#64.2 pepe, andorra, 13/09/2018 - 14:27

la mentira es un arma política - Lenin

#63 valenti, Tarrragona, 12/09/2018 - 20:55

Independentistes, no patiu. Torra no te collons per obrir les pressons, pero sí per implementar la República. Jo calculo que en uns 18 mesos serà cosa feta.

Per cert, després del show de avui PDCAT, PSOE, ERC alguns, si més no alguns, dels manifestants de ahir s'haurien de donar que no compten per res, que solament son material de atrezzo.

#62 soloesmiopinon, Tabarnia, 12/09/2018 - 19:57

¿Quien se atreve a dudar por un solo momento de nuestro líder, de nuestro guía supremo, del ser que guia nuestras vidas?El que ose hacerlo será condenado para toda la eternidad al infierno más profundo. ohhh, Puigdemont, perdonanos a los simples mortales porque somos débiles y a veces dudamos de las personas como tú, que digo persona, semidios!

#61 E. Payetó, Barcelona, 12/09/2018 - 19:31

Ha ha ha en català, ja ja ja en castellano, anda que no. Va de mártir abnegado, que ha dejado, pareja, hijos, patrimonio activo, pasivo no que ya lo tenía todo pagado y no puede ir a su pelu, el del flequi de toda la vida. Yo estoy por hacer un crowfounding. ¿Pero salvo fanáticos, quién se lo toma en serio?