Publicitat
Política · 9 de Desembre de 2018. 23:28h.

Puigdemont: “TV3 és neutral”

L'expresident afirma que no fan "acció política”

Puigdemont: “TV3 és neutral”

Carles Puigdemont, entrevistat per Ricard Ustrell a Waterloo

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha assegurat que “TV3 és neutral” i que els seus professionals “no estan fent acció política” durant l’entrevista de Ricard Ustrell a TV3. Puigdemont ha recordat que, a TVE, van posar un vídeo seu amb la banda sonora de l’exorcista, però ha obviat el cas d’Empar Moliner cremant una Constitució en directe o Laura Rosel amb una samarreta amb la seva imatge al FAQS.

També s'ha referit a la seva decisió de marxar fora de Catalunya per assegurar que va ser una opció “pensada ja e temps enrere” i “compartida amb tots”. Puigdemont ha explicat que “havíem de plantejar escenaris de repressió màxima” després de les càrregues de l'1-O. “Hi ha hagut trobades en què l'opció de l'exili es va convenir adequadament”, ha asseverat.

L'expresident ha manifestat que el seu retorn a Catalunya depèn de si el Parlament l'envesteix president de la Generalitat. “Crec que hauria d’haver sigut investit pel Parlament i que existeix la majoria política per fer-ho, però hem de veure en quines condicions es produeixen les eleccions al Parlament que hagin de venir d’aquí a un temps”, ha manifestat Puigdemont.

Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#18 Sergi, Barcelona, 10/12/2018 - 19:01

Neutral??? Lo veis como mienten y mienten y no paran de mentir.

#17 Robespedres, Mediona, 10/12/2018 - 14:24

I Puigdemont és ros, alt, d'ulls blaus i supervalent. Hahahahahahahahahahaha!

#12 Rasca, castelldefels, 10/12/2018 - 11:23

Joseph Goebbels estaría orgulloso de TV3

#11 francesc , bcn, 10/12/2018 - 11:20

Aquest sr es mes tonto del que jo pensava... com pot dir tan gran tonteria.
Viu fora de Catalunya, sense pegar brot, sense donar la cara per el que ha fet i cobra un paston...EL QUE ES UN CARADURA DE COLLONS. Espero que algún día pague per tot.

#10 Marcel-li, Barcelona, 10/12/2018 - 10:44

Amb tots aquests precedents i amb la próxima aplicació del 155 esperem que el primer objectiu sigui fer neteja a fons d'aquest reducte de sediciosos i sectaris fanatitzats que es tv3. Cal mà dura començant per dalt i acabant fins al mes baix. Si volen practicar el lazisme que muntin una tv privada pero amb diner public s'ha acabat, es vergonyós