Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2021. 09:50h.

Puigdemont va donar el vist-i-plau per cessar Cuevillas

Borràs diu que la decisió va ser consensuada per "Jordi Sànchez, el president i diversos membres de Junts"

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha dit que el relleu de Jaume Alonso-Cuevillas a la Mesa del Parlament ha estat una "decisió col·legiada" en la que hi han participat el secretari general del partit, Jordi Sànchez; i dirigents de Junts per Catalunya.

Borràs ha dit a El matí de Catalunya Ràdio que "aquest cap de setmana hi ha hagut converses internes amb ell mateix, moltes i de manera molt continuada i per això posa el seu càrrec a disposició; i també amb el secretari general del partit, Jordi Sànchez, el president Puigdemont i amb diversos membres de l'executiva del partit".

També ha manifestat que l'abstenció de l'advocat de Puigdemont en el vot delegat de Lluís Puig Borràs "va evidenciar que no era el millor lloc on podia estar perquè podia afectar la majoria independentista de la Mesa".

Laura Borràs ha insistit que "en aquests compassos inicials, ja vam veure que segurament no era el seu lloc". "Vam tenir una conversa la setmana passada i ja vam acordar que no estaria i que sortiria de la Mesa. Després tots s'ha precipitat", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 McKinnon, Barcelona, 06/04/2021 - 17:58

Hola Rius,
recuerdas la historia del DNI caducado de Puigdemong?
Deberías retomarla.
Decían que el pasaporte también le caducaba en breve, y a lo mejor está por Waterloo con la documentación caducada, lo cual podría tener divertidas consecuencias.
Gracias por e-notícies!
AR

#20.1 Luigi., Barcino, 06/04/2021 - 18:08

El Consell per la República avanza : crea su DNI digital.

#19 Luigi., Barcino, 06/04/2021 - 17:18

La Madrina (parte 1) : Cuevillas, te voy a hacer una oferta que no podrás rechazar.

#18 joan, manresa, 06/04/2021 - 17:07

tinu.)está sonant ya fort..,cauran muralles..,es lo que sol pasar devant de tanta injusticia..,de tanta manipulació..,de tant ergos que ya fan fins i tot malas olors.., poc ens podíem pensar en veure tanta "mala baba política.." Aquesta no es la manera de fer ..,aquesta no es la nostra forma de actuar...,Sra.Laura., CAT es mereix quelcom mes.--

#17 joan, manresa, 06/04/2021 - 17:01

La colla de "Coll-Min",obrint la seva paradeta des de Moro-L'andina.---Ens a decebut la postura de Junts X Cat...,en aquets tema...,o potser no..??,i mes decebuts encare ,es amb la postura de la Sra. Laura.., o potser tampoc...?.El Gran Mestre i els seus deixebles han decidit....,no pateixin..,ya comencen a sonar algunas trompetes ,Jericó (cont

#16 Ho tenim a tocar, Manresa, 06/04/2021 - 16:01

Sort que es diuent Junts.