Publicitat
Política · 24 de Juny de 2016. 12:05h.

Puigdemont veu "suficient" el percentatge del Brexit

Fa una crida a "reforçar la voluntat de Catalunya per a contribuir, com a Estat independent, en una UE que reconnecti amb els seus ciutadans"

Puigdemont veu "suficient" el percentatge del Brexit

Carles Puigdemont

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha valorat el resultat del referèndum del Brexit al Regne Unit -el "leave" obté el 52% a favor del “leave” i el “remain” un 48%- i ha dit que “s’ha demostrat que el percentatge és suficient per a prendre decisions”.

Puigdemont ha fet una declaració institucional des de la delegació de la Generalitat a Girona i ha destacat que “cal reforçar la voluntat de Catalunya per a contribuir, com a Estat independent, en una UE que reconnecti amb els seus ciutadans”.

També ha manifestat que “la Unió Europea ha de repensar la seva actitud de menyspreu cap als menys afavorits i cap a la diversitat. Els estats de la UE han estat poc sensibles envers la diversitat i envers les classes menys afavorides”.

Finalment, el president ha donat suport a Escòcia: "Voldria enviar un missatge de suport al poble escocès que va votat de forma majoritària continuar dins la Unió Europea, i vull encoratjar-los en les decisions que puguin prendre en un futur".

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#47 CAP GROS, palamos, 26/06/2016 - 08:58

el plantejament d indepes i podemos es com el d Cameron ( el pitjor premier en molts anys i fracassat)no es pot tractar això com fa errejon " que voten, si va a salir q no " irresponsable i mediocre , torneu al bar d la uni a explicar cuentos a nens d 18 anys

#46 cap gros, palamos, 26/06/2016 - 08:52

per coses irreversibles ( independències, sortides UE )cal un referèndum seriós ...pregunta clara, cens clar, campanya d informació amplia i extensa , AMPLIA MAJORIA DE CIUTADANS FAVORABLES..Negociació dels termes del divorci ....i referèndum d RATIFICACIÓ.
LO DE REGNE UNIT ES UNA CHAPUZA ,

#45 nedland, Roses, 25/06/2016 - 16:52

Si el 48 % ja li sembla be el 51 li sembla collonut tu diras.......

#44 Asensio, Vila-seca, 25/06/2016 - 16:21

Pedazo de unfollow del Reino Unido, ¿eh?

#43 fernandomartinez@@, BSE(UK), 25/06/2016 - 14:26

Si elemina el porcentaje del remain escoces tambien le vale para el Leave?