Publicitat
Política · 5 d'Abril de 2018. 10:21h.

Puigdemont vol que Jordi Sànchez torni a ser candidat

L'expresident diu que la resolució de l'ONU és "una oportunitat sense precedents que hem d'aprofitar"

Puigdemont vol que Jordi Sànchez torni a ser candidat

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha demanat que Jordi Sànchez -no ha renunciat a l'acta malgrat que va dir que ho faria- torni a ser candidat a la investidura arran de la resolució del Comitè de Drets Humans l'ONU.

El president ha fet aquesta petició en una carta que ha fet arribar al grup parlamentari de Junts per Catalunya: "Estem davant d'una oportunitat, sense precedents, que hem d'aprofitar jurídicament i política en la defensa de la nostra causa a nivell internacional".

Puigdemont afegeix que "cal exigir a l'Estat espanyol el compliment de les mesures de les Nacions Unides i preservar els drets del diputat Jordi Sànchez com a candidat a la presidència de la Generalitat". "Fer-ho és un acte de justícia que repara els danys causats pels poders de l'Estat espanyol", afegeix.

El passat mes de març, el Comitè de Drets Humans de les Nacions Unides va instar a l'estat espanyol a fer el que calgui per garantir els drets polítics de Jordi Sànchez, responent a una demanda presentada aquesta setmana per la defensa de Sànchez.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Albert, BCN, 05/04/2018 - 17:00

A aquest paio algun dia li hauran de treure el microfon, es cansino.

#5 Xexo, Premia, 05/04/2018 - 14:14

Este capitulo es repetido si que dan pena por ridiculo

#4 Viriatos de tot a cent, Chez Titole, 05/04/2018 - 13:43

En el país del ridícul ja no en ve d'una. Es tracta de posar un xitxarelo a la presidència, donc apa, som-hi, Molt parlar de les institucions i molta xerrameca per acabar proposant un tipus que ni representa algú ni ha esta elegit enlloc, sense presència ni altre bagatge que escalar furgonetes.

#3 Marta, Girona, 05/04/2018 - 13:38

Mes plastes, imposible.

#2 Rasca, castelldefels , 05/04/2018 - 11:12

Este golpista esta trastornado ...A que resolución se refiere ?....Han echo de la mentira su forma de vivir

#2.1 Juan García, Ciutat de la Justícia, 05/04/2018 - 12:05

D'aquí poc enviaran un missatge de whatsapp a l'ujier de la ONU, només rebre'l, encara que no l'hagi llegit, els indepes ja diran que l'ONU ha emès una resolució. Són com criaturetes