Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2021. 12:24h.

Puigneró acusa els Comuns de mentir

"La seva aposta pel país dels trens és inexistent"

Puigneró acusa els Comuns de mentir

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha acusat els Comuns de mentir després que el diputat Marc Parés hagi criticat que el Govern destini en els nous Pressupostos "més diners en carreteres que en trens" i hagi instat l'Executiu a apostar per un nou model de mobilitat i la descarbonització.

La resposta Puigneró ha estat dir que "s'atrapa abans un mentider que un coix" i ha subratllat que "del total dels pressupostos de Territori el 56% va destinat a polítiques de descarbonització". "Potser hauria de mirar-se què fan vostès des d'allà on governen per descarbonitzar la mobilitat d'aquest país", ha sentenciat.

El número dos del Govern ha parafrasejat José Montilla, dient que els Comuns són de "molt bones paraules i pocs fets" i ha dit que allà on governen "s'assemblen bastant al govern del PP, però a pitjor; perquè "ells almenys feien línies d'AVE". "En aquest sentit, la seva aposta pel país dels trens de moment els hi he de dir que és inexistent", ha reblat.

Puigneró ho ha dit després que Parés defensés que "amb els recursos que els seus pressupostos destinen a l'ampliació de capacitat de carreteres, nosaltres el que faríem és desplegar des de ja i no d'aquí a dos anys el conjunt de les quatre línies de Rodalies de Lleida i no només el tram Lleida-Manresa" i que "amb els diners que vostès gasten projectant variants com la de les Preses, nosaltres el que projectaríem són projectes com el tren-tram de la Costa Brava o el tren-tram del Bages".

 

 

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marc de Vich, Vich, 17/11/2021 - 13:31

Mal lleváis lo de descarbonizar, cuando subvencionáis a empresas de autobuses de amigos, que colapsan carreteras y contaminan, todo por quitarle pasajeros a la malvada RENFE, que vertebra la movilidad limpia en Cataluña y no paráis de atacar. ¿Porque no vuelve el trolebús?¿ qué os vendieron los arks carcas de los juegos olímpicos sobre ellos?