Publicitat
Política · 31 d'Octubre de 2019. 17:23h.

Puigneró admet que la República digital és “autosobirana”

El conseller diu que el decret del Govern espanyol és “un cop d'estat”

Puigneró admet que la República digital és “autosobirana”

Jordi Puigneró

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha qualificat de “155 digital” el decret llei que el Govern espanyol ha aprovat aquest dijous per impedir que la Generalitat desenvolupi l’Identicat, un projecte d’identitat catalana “autosobirana” que es coneix com República digital catalana. 

“L’Estat anuncia un cop d'estat digital a Catalunya”, ha reblat Puigneró, qui ha considerat que el Govern espanyol “vol prohibir una república digital que deien que no existia. No només existeix, sinó que és imparable”. El conseller ha reblat que “la República digital és el naixement d’un cinquè poder: la ciutadania digitalment apoderada”.

El titular de Polítiques Digitals ha considerat que l’Estat vol “il·legalitzar un dret que tenen els ciutadans a tenir una identitat digital”. “volen il·legalitzar el projecte d’identitat digital autosobirana que vol impulsar aquest Govern”, ha criticat Puigneró.

El reial decret llei del Govern espanyol vol impedir que les administracions de l’Estat utilitzin servidors d’Internet ubicats fora de la UE. La vicepresidenta en funcions, Carmen Calvo, ha argumentat que “hem de saber d’on surt la informació, com la tracten i per què la fan servir”.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#20 M, POLINYA, 01/11/2019 - 11:55

Dice que la república digital es imparable, pobre incauto e iluso, como todo lo que era imparable hasta que llega un juez, o la Guardia Civil y se para todo lo imparable. Todo lo tienen a tocar, iluuuuuuuuuusos.

#19 Lobisome, BCN, 01/11/2019 - 10:53

Lean "Oleada de incautos" de Francecs Bracero, hoy en La Vanguardia, ya verán de qué va de verdad la República digital...

#18 bruce, mordor, 01/11/2019 - 10:01

estos están como una regadera... en fin.

#17 jfuertesf, Barcelona, 01/11/2019 - 09:49

Ja, ja, jaj ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

#16 Fierecita, mongat, 01/11/2019 - 09:25

Puigneró, eso de la Repu autosubirana es lo que los cerdos de la Granja de Orwell pretendía, el Poder omnipresente sobre el resto hasta cuando estuvieran durmiendo. La sumisión al Gran Lider.
Eres un pobre gusano.

#16.1 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 01/11/2019 - 10:29

Dudo mucho que Puigneró haya leido Rebelión en la granja de Orwell... lo suyo es más la tecnología... hacer el papel de C3 PO... aquel robot tonto de la Guerra de las Galaxias.

Además de separatista... ¡que feo es este tío...!