Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2021. 08:26h.

Puigneró culpa Espanya del fiasco de l'aeroport

“La Moncloa ha trencat l'acord”

Puigneró culpa Espanya del fiasco de l'aeroport

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, en una piulada a twitter, ha assegurat a twitter que “un cop més, Espanya ha incomplert un pacte amb Catalunya. Havíem acordat sí al hub aeroport, sí a la llacuna Ricarda i sí a les estacions de Reus i Girona. Però la Moncloa ha trencat l'acord. Després alguns es pregunten per què som independentistes. Perquè ni inverteixen ni deixen invertir”.La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha anunciat que Aena renuncia a impulsar l'ampliació de l'aeroport de Barcelona. La ministra ho ha atribuït a la falta de suport de la Generalitat, que és la que té les competències per donar els permisos per posar en marxa l'obra.

"Considerem que el pacte s'ha trencat per una pèrdua de confiança manifesta. És impossible portar a bon terme un projecte de tanta envergadura com aquesta sense tenir un suport nítid i sense fissures per part de la Generalitat”, ha dit.

“Tots els grans projectes requereixen grans consensos, i és evident que la Generalitat no té una decisió madura en aquesta qüestió”, ha sentenciat.


Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#35 David, Mataro, 10/09/2021 - 06:15

Ya tienen una excusa para hacer salir a manifestarse en la diada a mas de un lazi borrego que todavia se los cree.

#34 pepe, andorra, 09/09/2021 - 21:57

es todo puro teatro o es q no se han puesto de acuerdo en las comisiones, q tambien puede ser, en todo caso, Barcelona no neesita ninguna ampliacion del aeropuerto, pero si q los politicos necesitan gastarse el dinero en algo q les de pasta a cascoporro. Ademas, q si no me lo quitan de una manera, lo haran de otra, por lo q me importa un huevo.

#33 Cavallblanc, En el lejano Oeste, 09/09/2021 - 20:27

Sólo falta Camarón cantando en medio de los dos palmeros.

#32 Abascalito, Barcelona , 09/09/2021 - 15:09

La noticia sería que no culparan a España, a Madrid o a la Ayuso de sus fracasos.

#31 Sergi Sergio, Barcelona, 09/09/2021 - 14:26

Vista y probada la ineptitud, inutilidad, incompetencia e incapacidad de toda esta tropa de ineptos y vividores que vive de la Generalitat, hagamos un referendum util, ¿Quiere usted tener la Generalitat? Si o No