Publicitat
Política · 12 de Gener de 2022. 10:00h.

Puigneró demana una "investigació internacional" sobre l'atemptat de les Rambles

El vicepresident insta a "aclarir els fets"

Puigneró demana una "investigació internacional" sobre l'atemptat de les Rambles

El vicepresident Jordi Puigneró ha reclamat en una entrevista al programa Cafè d'Idees de La2 i Ràdio4 "una investigació internacional" arran de les declaracions de Villarejo perquè "no es pot deixar en l'aire". Puigneró ha explicat que han demanat als serveis jurídics de la Generalitat "que analitzin quines possibilitats hi ha perquè es produeixi una investigació i portar-lo als tribunals que pertoqui".

El número dos del Govern ha manifestat que "si l'Estat no fa tot el possible per aclarir aquests fets, estic convençut que hi haurà una investigació internacional". "Si l'Estat espanyol no fa els deures en aclarir aquests fets, acabarà als tribunals internacionals", ha reiterat.

Finalment, Jordi Puigneró ha dit que "és preocupant que no hàgim sentit ningú de l'Estat contradir o dir que s'obrirà una investigació". "El primer interessat a esclarir els fets hauria de ser l'Estat espanyol", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Sergi Sergio, Barcelona, 12/01/2022 - 17:31

Yo exijo una investigacion internacional para saber todo el dinero desviado por la Generalitat al proces y tambien de donde viene el dineral que mantiene al "exiliat" en su chalet de Waterloo con toda la Guardia de Korps a su servicio, la inmensa cantidad de millones de euros malversados requiere esta investigacion internacional.

#15.1 D. Baró, El Prat de Llobregat, 13/01/2022 - 09:10

Todo lo que afirmas Sergio Sergio lo dices tú. Yo apuntar que desde aquí, en algunos argumentos o de pertinencia o en plan familia, clan, grupo, "però són dels nostres".
O "ho fan per nosaltres". O "si les coses han d'anar així, si més no que siguin els nostres".

#14 Figueras, Figueras, 12/01/2022 - 16:15

Todos los que empiezan por Puig... La lian...
Una investigación del golpe de estado también estaria bien.

#13 Kropotkin, Bic, 12/01/2022 - 14:15

Exijo una investigación internacional para saber a que bolsillos han llegado finalmente los 14 millones asignados a que un robot aprendiese catalán... Jua, jua, jua,...

#12 Marcial Heredia, Santa Coloma, 12/01/2022 - 13:05

Eso lo resuelve James Bond con un golpe de chorra. Se lo pedirán a la Queen. La verdad la sabremos en la próxima película de la saga, por Netflix en catalá de ses Illes, 007 al servicio secreto de la Generalitat. Con la colaboración estelar de Torrente en el papel de Villarejo.

#11 Patumeiro, Sant Patumet, 12/01/2022 - 12:46

Cuando dice q mandan el satelite?, pero q lo manden a el tambien, para q no de mas la matraca con mentiras.