Publicitat
Política · 15 de Juny de 2021. 16:25h.

Puigneró desautoritza Aragonès

El vicepresident descarta anar al sopar amb el Rei després que s'hagués decidit que hi anés

Puigneró desautoritza Aragonès

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, no assistirà finalment a l'acte del Cercle d'Economia d'aquest dimecres en què també hi anirà el Rei Felip VI. El Govern havia decidit que fos ell l'escollit per anar a l'acte, i així ho ha anunciat oficialment; però ell després ha filtrat que no hi aniria i ha reclamat al preisdent de la Generalitat, Pere Aragonès, que delegui la representació de l'Executiu en algú altre.

Puigneró, de fet, havia de comparèixer aquest dimarts al costat de la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, però a darrera hora s'ha desdit i ha deixat plantada la premsa per un "motiu d'agenda". Plaja ha dit que "el motiu que no estigui aquí no li puc concretar".

"No li puc donar més detalls, a mi se m'ha traslladat abans de comparèixer que hi havia una emergència d'agenda i que això feia impossible que comparegués el conseller", ha assenyalat la portaveu.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 electra, Barcelona, 16/06/2021 - 08:45

Ni el Presiden ni el Govern tenen cap categoria.....

#23 catalanoide, Bcn , 16/06/2021 - 05:13

Y si viene Otegui se desviven todos por asistir. Las cosas del mundo lazi...

#22 Lepero, Barcelona, 15/06/2021 - 23:51

Estás desfasado, numerets ya no se lleva, lo modenno es performance.

#21 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 15/06/2021 - 23:03

Pulgarcito ja s´ha estrenat.

Tan feliç que vivia ell amb les seves molletes de pa, la seves xarranques, els seus palymobils quan ningu l´empaitava ni l´obligaven a antar tot el dia vestit de primera comunio

Cordeuvos els cinturons i tingueu sempre a ma una llimona pel singlot.

#18 Salambó, Barcelona, 15/06/2021 - 20:30

Majestad, es Vd muy bienvenido a Catalunya, su casa. Es verdad que hemos de sufrir a una minoria de maleducados que solo saben berrear y parar la mano para forrarse con sueldazos. Pero cuando Vd viene, es como abrir una ventana de aire fresco. Viva el Rey!. NO a indultar a los delincuentes!.