Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2020. 17:53h.

Puigneró: “Els espiats som nosaltres”

El conseller demana a Ciutadans que pregunti al PSC i els Comuns per l'espionatge a Torrent

Puigneró: “Els espiats som nosaltres”

Jordi Puigneró

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha demanat a Ciutadans que adreci les seves preguntes sobre el cas d'espionatge del mòbil del president del Parlament, Roger Torrent, al PSC i Catalunya en Comú, perquè “els espiats som nosaltres”.

“Jo crec que s'equivoca de persona a fer-li la pregunta. Li hauria de fer el senyor Iceta o la senyora Jéssica Albiach”, perquè “les noticies que han sortit aquests dies als diaris el que diuen és que els espiats som nosaltres”, ha respost el conseller al diputat de Cs, Dimas Gragera, durant la sessió de control al Govern.

Puigneró ha anunciat que l'Executiu català aprovarà “un nou programa de reforç de les mesures de ciberseguretat dels càrrecs de la Generalitat” després del “ciberespionatge suposadament produït o fet, en aquest cas, des d'algunes instàncies de l'Estat”.

Per la seva banda Dimas Gragera ha demanat el tancament de l'agència de ciberseguretat perquè és un “pou de malbaratament” de 15 milions anuals i a més ha qüestionat la seva utilitat per no haver detectat el suposat cas d'espionatge a Torrent.

“Si malgrat aquest malbaratament, haguessin espiat la segona autoritat de Catalunya, que a més és el seu soci de govern i el seu rival polític, amb una simple app i això no hagués estat detectat per l'Agència de Ciberseguretat, la lògica ens diu que una de dues: o han estat vostès, o ho sabien o ho han consentit, o que aquesta agència de ciberseguretat no serveix absolutament per a res”, ha afirmat el diputat de Ciutadans.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 electra, Barcelona, 22/07/2020 - 21:46

És mentida. Tots són uns mentiders!!!!!

#4 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla destroza cerebros..., 22/07/2020 - 21:22

Puigneró: “Els espiats som nosaltres”

¿Porque alguien tendría interés en espiar a un tipo tan feo como tu...?

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 22/07/2020 - 19:31

Ha pasat ja mes d´una setmana de la escandalera i de la famosa i anunciada amb mariachis i caramelles demanda judicial se sap el mateix que de l´avi Florenci.

A veure si aixo encara acabara com el Gallo de Moron. O mes aviat com un pollastre del Prat

#2 Desobedient , El mon (com el diari), 22/07/2020 - 18:56

Al meunpresidenr ta.be el van espiar des de les clavegueres del comtat se Barcelona...el.predidenr de la República de Cap de Creus va sdr Victima d espionaje...tant personal com.industrial xcm governamental...durant molts dies havia un senyor en bicicleta que el seguiar a tots llocs al una grabadora amb una enganxina de tv3..

#1 Telamarinera , Vng, 22/07/2020 - 18:11

Los puteaos, ninguneaos, insultaos, robaos fiscal y emocionalmente nosotros.
Espero que el incomprensible laissez faire laisse pasair fuera por buena información .