Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2018. 10:26h.

Puigneró encara compara Espanya amb Turquia

El conseller creu que Europa "li ha vist el llautó" a l'Estat espanyol

Puigneró encara compara Espanya amb Turquia

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha equiparat l'Estat espanyol amb Turquia en una entrevista a El Punt-Avui i creu que "Europa li ha vist el llautó a Espanya".

Puigneró ha manifestat que "s'està veient amb les resolucions als diferents tribunals europeus, i comença a haver-hi declaracions de determinats entorns polítics europeus que cada cop més evidencien que Espanya està en aquests moments més a prop d'algunes pràctiques que es fan a Turquia que no pas de les pràctiques que haurien de ser més pròpies d' un estat europeu del segle XXI".

També ha dit que "ara el que cal és denunciar que aquest serà un judici absolutament de revenja". En aquest sentit, ha assenyalat que "nosaltres no podem acceptar una sentència condemnatòria" i ha subratllat que "si no és absolutòria, portarem la sentència d'aquest judici fins a les més altes instàncies europees".

Jordi Puigneró ha destacat que "el que és clar és que el que va ser un encert és que el president Puigdemont optés per la via de l'exili, perquè això ens està permetent evidenciar les diferències entre una justícia espanyola absolutament polititzada i al servei de la unitat d'Espanya versus una justícia europea que està actuant d'una manera absolutament imparcial".

Finalment, ha defensat un "acord bilateral" entre el Govern i l'Executiu espanyol, però ha advertit que "nosaltres no descartem la via unilateral". Tanmateix, ha reconegut que "parlar en aquests moments d'acords unilaterals crec que no ajuda a facilitar un acord bilateral". "El referèndum caurà pel seu propi pes en algun moment", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#55 Capit@n España, A cada turco le llega su Cervantes, 24/09/2018 - 22:25

Tú, Puigneró, si que pareces el Gegant del Pi, Solo te falta el turbante y la cimitarra. Por eso impedisteis la conferencia sobre Cervantes en la UB. El Manco de Lepanto os provoca pesadillas..jajajajaja

#54 Lo Capita Collons, Teia, 24/09/2018 - 21:04

Puignero se parece mas aun turco que a un español ....al menos de cara.

#53 Cris, Barcelona , 24/09/2018 - 20:09

En Turquía queréis convertir vosotros Cataluña. Con charnegos y frikis independentistas de tractoria .

#52 VAN SOBRATS, Barcelona, 24/09/2018 - 13:07

FENT AMICS
AIXAMPLAN LA BASE SOCIAL

Per el CAMI del menyspreu i l'insult A ON ANEM ?

Esta bastant clar, anem a .......

#51 Perico, Matadepera, 24/09/2018 - 11:02

Otro detalle: esas manos recogidas al hablar denotan la actitud paternalista y segura de quien predica sabiéndose entre la flor y nata de su feligresía (recuerda a un obispo). ¿Por qué no está el sultán predicando en los barrios más cristianos del sultanato? ¿No se trataba de ampliar no sé qué base?