Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2021. 13:58h.

Puigneró es nega a contestar una pregunta sobre la paella

El conseller al·lega que "és una compareixença per la bilateral"

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, s'ha negat a respondre en roda de premsa una pregunta sobre "la polèmica per la seva participació en una paella al sud de França" amb vint persones més. Puigneró ha al·legat que "aquesta és una compareixença per la bilateral i quan acabem no tindré cap inconvenient en atendre aquesta qüestió".

El número dos del Govern ha preferit respondre fora de càmera i allunyat dels micròfons. En conversa amb els periodistes, ha assegurat que "va complir amb la normativa a França", malgrat que a Catalunya no estan autoritzats les trobades de més de 10 persones i a França tampoc. Preguntat per si considera que va ser un "error", ha defensat que "la fotografia va poder generar confusió".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#24 Pepillo, Manresa, 30/07/2021 - 11:24

La dictadura Catalana.
Espero que no reinstaure el derecho de pernada.
Somos la comunidad con más impuestos gracias a los senyorets y con la peor calidad de vida.

#23 Pepillo, Manresa, 30/07/2021 - 10:49

¿Quién habra sido el osado en preguntarle?
Espero que no reinstaure el derecho de pernada.
A este ritmo los señoritos feudales, se inventaran otro impuesto para la catetonia y dirán que es para mejorar tu vida. Lo único que sé es que cada vez pagamos más impuestos y cada vez peor calidad de vida en las cataluñas.

#23.1 pepe, andorra, 30/07/2021 - 13:49

si, y la culpa es del heteropatriarcado español capitalista y facha o los de Vox o cualquiera q pase por ahi.

#22 Carlos Gomez, amigode el sebolla, 30/07/2021 - 10:30

Aguantame el Calisay

Ja no nomes som coneguts per ser la regio mes corrupte d´Europa des de fa decenis. Tambe liderem i de lluny el numero d´infectats per la Covid de tota la UE i por si fuera poco tambe som els primers productors de marihuana de tot el continent, al nivell del Marroc, de Colombia i de l´Afganistan

Ni el PP en su mayor apogeo

#21 Los vascos y las vascas, Gironès monamour, 30/07/2021 - 09:57

Allò que anomenen "fet diferencial, al final no és altra cosa que un pretext per fer el que fan la majoría dels menyspreuats "espanyols": los vascos y las vascas van al "alterne" prenen "pinxos" (o sigui tapas) i es deleeixen amb las "corridas", els nostres representants sempre acaben amb LA PAELLA NACIONAL, no pas amb l'arrós ala cassola.

#20 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 30/07/2021 - 09:01

La foto está muy bien, es una lección, un vislumbre de esa República dictatorial que quieren imponer en donde una casta, ellos, no necesitan cumplir normas ni leyes y se regalan con los frutos del saqueo

Aviso a navegantes hacia el país de los unicornios