Publicitat
Política · 12 d'Octubre de 2021. 11:53h.

Puigneró fa una proposta sobre el Prat sense informar-ne Aragonès

El vicepresident busca una nova opció i ERC nega cap "alternativa"

Puigneró fa una proposta sobre el Prat sense informar-ne Aragonès

El futur de l'aeroport de Barcelona ha tornat a dividir ERC i Junts. El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, insisteix en l'ampliació del Prat i ja hauria buscat una alternativa, segons apunta La Vanguardia. Tot i això, la portaveu d'ERC, Marta Vilalta, va assegurar aquest dilluns, posteriorment a la informació publicada per La Vanguardia, que "no hi ha cap proposta alternativa per ampliar l'aeroport".

En la seva nova proposta, Puigneró, pretenia ampliar la pista del Prat cap a l'oest sense afectar la llacuna de la Ricarda. El vicepresident ha manifestat en diverses ocasions que vol convertir el Prat en un hub internacional.

Segons La Vanguardia, la proposta estava pensada per "presentar-la en els propers dies i tractar així de reobrir la negociació", però els seus socis al Govern han tancat la porta aquest mateix dilluns. Vilalta ha afirmat que l'ampliació "ha d'anar acompanyada de la preservació del territori, de la gestió de l'aeroport, i del consens del territori i dels principals actors socials i econòmics".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 La Ricarda , Barcelona, 12/10/2021 - 15:27

Las ocasions les pinten calves i d'altres comunitats més eixerides que no han perdut el temps esperando a Godó en treuran bon profit, sense cupaires, comunes i d'altra parentel.la donant pel sac frenant les oportunitats com a Catalunya i mai millor dit, Can Fanga

#3 Yomismo, Sevilla, 12/10/2021 - 15:06

¿Y? Una bandera alegal, de odio y de guerra. Y en el VIVA21 de VOX tenía un cartel lazi de minicipio por la independencia a modo de alfombra en la caseta de Gerona. Los lazis queman banderas a diario desde hace años, llenan todo el espacio público con pancartas y banderas pagadas con el dinero de nuestros impuestos. Los españoles no callaremos más

#2 C, Vilassar de Mar, 12/10/2021 - 14:19

La millor solució és ampliar les pistes i que només puguin aterrar-hi els de Junts. Els d'ERC es podrien emportar les canyes i els gripaus a casa seva. La resta ens fotem, com aquests darrers 10 anys. Total, ja no ve d'aquí. Ah, i els de la CUP podrien cremar un tros de pista cada 6 mesos, per a no perdre la forma física.

#1 Marc de Vich, Vic, 12/10/2021 - 12:14

Que se preocupe de la UAB, que lleva dos días caída a nivel informático. A ver si se les caen más cosas, porque visto lo visto, ni para gestionar una red informática sirven los ninis indepes colocados a sueldo de 50.000 € año. De chiste, y todo es así, de cartón piedra, y pagar una fortuna por eso.