Publicitat
Política · 12 de Maig de 2022. 21:47h.

Puigneró marxa per no escoltar les crítiques

Un diputat de Vox l'acusa d'espiar “responsables constitucionalistes”

Puigneró marxa per no escoltar les crítiques

El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha optat per marxar del ple del Parlament després d'escoltar les crítiques del diputat de Vox, Antonio Gallego.

Aquest ha afirmat que els independentistes "van ser els primers a encarregar espionatges il·legals a través de Cesicat, amb el programa Cerverus, a rellevants personalitats constitucionalistes a vespres del cop d'Estat del 17"."Els senyors Puigdemont i Puigneró, aquí present i que tant riu, quan estava al capdavant d'aquesta guingueta d'intel·ligència informàtica van espiar diferents responsables constitucionalistes", ha afegit.

“També van intentar comprar material d'espionatge a Israel i van intentar destruir 36 caixes que anaven caminet de la incineradora de Sant Adrià del Besòs i que els agents de la Policia Nacional van poder paralitzar. Què volien cremar en aquestes caixes?”, ha afegit.

El diputat ha recordat també les informacions que apunten que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, “era responsable de coordinar els terroristes urbans dels CDR”.

Puigneró, en aquest punt, s'ha aixecat de la cadira i ha optat per marxar del ple. “Se’n pot anar perquè és el millor que pot fer”, li ha deixat anar Gallego.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Carme, Barcelona, 13/05/2022 - 12:09

Bien por VOX, ya era hora que les cantaran las cuarenta a estos personajes que tenemos en el Gobierno de Cataluña, o acaso creen que la fiesta de sillas les durara toda la vida, los catalanes que no pensamos como ustedes estamos hartos de tanto desprecio por no pensar igual,sres.el tiempo los pondra en su lugar, tal vez desde Europa?.

#10 Fernando, Mataró, 13/05/2022 - 11:55

Mira qué ofendidito se nos ha puesto el Puignerón. Él, que iba para futuro Collin Power de la republiqueta.

#9 Marc de Vich, Vich, 13/05/2022 - 09:19

El Parlamento Europeo ha enviado una serie de preguntas a la Universidad de Toronto, sobre el cargo del tal Elías Campo y su pertenecía al laboratorio Citizen Lab. Las dudas llueven sobre ellos.Lo de aquí y el día a día es el apartheid al que nos tienen acostumbrados y a sus cargos sin formación y sin experiencia en sus tareas como en el de energ

#8 Arnat, Barcelona, 13/05/2022 - 09:03

Els delinquents quan son descoberts sempre apliquen la fugida com a resposta. Aquell parasit amb pinta de moro quan ha sentit les veritats que el diputat de Vox li ha dit a la cara, ha tingut de marxar amb la cua entre cames com tots els cràpules de la banda de farsants que tenen segrestades les institucions, La covardia la porten a la sang

#7 Onofre de Dip, Vigo, 13/05/2022 - 08:48

El vicepresidente llevaba la cabeza tan alta cuando salió del hemiciclo que ahora debe tener una tortícolis de padre y muy señor mío.