Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2021. 11:22h.

Puigneró se salta les normes

El vicepresident assisteix a una paella de més de deu persones i sense mascareta a la Catalunya Nord

El diputat dels Comuns David Cid ha denunciat que el vicepresident Jordi Puigneró s'ha saltat les restriccions del Govern -no permeten les trobades de més de deu persones- en la paella que Pilar Rahola, Carles  Puigdemont i companyia han celebrat a la Catalunya Nord.

Cid ha exposat que en la compareixença del conseller Josep Maria Argimon a la comissió de Salut que "tinc dubtes de com no es pot produir aquest canvi de la percepció social quan membres del seu Govern se salten les seves pròpies restriccions". "El senyor Puigneró se salta les restriccions de trobades de deu persones i, a més a més, sense mascareta. Hi ha fotografies d'avui mateix amb diputats", ha afegit.

El portaveu dels Comuns ha reclamat "una valoració" a Argimon perquè "està molt bé que s'enviïn SMS, s'apliquin restriccions, es demani responsabilitats, i hi ha membres del seu Govern que se salten restriccions". "Li demano que posi ordre en el Govern", ha reclamat.

Puigneró, amb Puigdemont i Marcela Topor, a la paella del sud de França
Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#24 Aclaración, Barcelona, 29/07/2021 - 12:20

Para eso es lo que quieren una "republiqueta" independiente. Para los ciudadanos de a pie sólo pagar y obedecer mientras ellos se saltan leyes y normas con total impunidad. Pero seguid, seguid votandoles...

#22 Agustino, Barcelona, 29/07/2021 - 08:27

Son el ejemplo más claro de la mezquindad. Son los que menos ejemplo dan. Producen vergüenza ajena y son unos impresentables.

#22.1 Viçens, Sant Celoni, 29/07/2021 - 09:18

La cantidad de adeptos que se arrastran y arrodillan ante las instrucciones que reciben de estos fariseos, explotadores y trepas...esos votantes los han puesto ahí, luego la sociedad está muy muy podrida y enferma

#21 Carles Ortí, Barcelona, 29/07/2021 - 08:22

No hem de perdre de vista que aquest senyor va ser escollit pels electors a les eleccions del 14 F . Per tant, cada societat rep allò que mereix per la seva estultícia. Fa temps que Catalunya va abandonar la racionalitat i va inclinar-se per les pitjors ficcions , ficcions que tant de mal han fet a la pell d'Europa.
Catalunya über alles.

#20 Lepero, Barcelona, 28/07/2021 - 23:21

El que no arramble como mínimo con 100.000 euros al año de dinero público, no sale en la foto.

#19 Carlos Gomez, amigo de el sebolla, 28/07/2021 - 22:24

Som una maravella, una fabrica de records Guiness

No nomes liderem i de lluny el numero d´infectats per la Covid de tota la UE sino que tambe som els primers productors de marihuana de tot el continent, al nivell del Marroc, de Colombia i de l´Afganistan

Ingenu de mi, pensava que tenint el puticub mes gran d´Europa ja s´haurien donat per satis