Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2021. 12:16h.

Puigneró s’excusa

Afirma que “ningú podia preveure” el col·lapse de l’aplicació de Salut

Puigneró s’excusa

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, s’ha excusat pel col·lapse de l’aplicació Lamevasalut del darrer passat cap de setmana, que va provocar que milers de catalans no poguessin descarregar-se el certificat covid malgrat que el Govern havia dit que era obligatori per entrar a bars i restaurants.

La diputada de Ciutadans, Anna Grau, ha preguntat per aquest fet a Puigneró, a qui ha definit com “el ‘nerd’ oficial d’aquest Govern”. “El terme ‘nerd’ potser l'hauríem d'aplicar a vostè”, ha replicat el conseller.

Puigneró ha afirmat d’inici que “l’aplicació va funcionar” perquè “es van servir 360.000 certificats aquell dia”. “Fins aquell dia s'havien descarregat a Catalunya nou milions de certificats. I, per tant, ningú no podia preveure que molts ciutadans, gairebé el cinquanta per cent de les descàrregues que ja s'havien produït es tornarien a produir”, ha al·legat.

“I, en qualsevol cas, el sistema va respondre, va servir 360.000 certificats i, a més, al llarg d'aquests darrers cinc dies, se n'han servit gairebé dos milions més. Per tant, podem dir que l'aplicació va funcionar i, evidentment, l'hem reforçat”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Tabarnés puro, Barcino, 05/12/2021 - 08:01

Puignerón es el cruce perfecto entre Gonzo y Pierre Nodoyuna. Cualquier día se nos cae encima uno de sus enano satélites y nos derruye la Sagrada Familia.

#15 Juan, BCN, 02/12/2021 - 17:17

Tene la cara de cemento armado, si eso lo dijera uno con una formación de letras, tendría un pase, pero un ingeniero especializado es sistemas de información, no se lo cree nie él. Lo único que las brillantes mentes pensantes del Gobern, no lo contemplaron, ni lo pensaron, simplemente con dar un plazo de aplicación más amplio se evitaba.

#14 JOSEP PAGES AVI DE CARDEDEU, BIENVENIDO SERTIFICAT COVID , 01/12/2021 - 19:04

EL CERTIFICAT COVID ,, a fet que molta mes gent corri a ponerse LA VACUNA CONTRA EL CORONAVIRUS . Gracias a que se aprique EL PASSAPORT COVID Ara ja mes persones Vacunades a Catalunya i a Espanya .. EL CERTIFICAT COVID este que fe servir per tot tambe per entrar als Camps de Futbol conciertos ,Teatre , Cines Festes Majors

#13 Capit@n España, Purgandus populus, 01/12/2021 - 15:57

¿Es que nuestro Wernher von Braun no puede tener ni un fallito? Quisquillosos..

#12 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 01/12/2021 - 15:32

Pues dimite, como hacen todos lo que no "preveen" y la cagan estrepitosamente.

Ah, que nadie dimite en sus filas. Banda de chupópteros.