Política · 3 d'Octubre de 2022. 10:23h.

Puigneró també s'emociona

Com Junqueras, Terribas, Rovira o Jordi Turull

Puigneró també s'emociona

El ja exvicepresident del Govern, Jord Puigneró, s’ha emocionat durant la seva entrevista a Rac1 per explicar el seu cessament. Puigneró s’afegeix aíxí a dirigents independentistes que s’han emocionat al llarg de la seva carrera com Oriol Junqueras, Mònica Terribas, Marta Rovira o Jordi Turull la setmana passada també a Rac1.

Puigneró ha interromput per uns instants el seu relat mentre el presentador del programa, Jordi Basté, li llançava un cable. El tràngol ha estat quan recordava que, durant el registre del Departament d’Economia i Finances el 20 de setembre del 2017, també van anunciar la seva detenció “a tort i dret”, però que no era veritat.

El llavors Secretari de Polítiques Digitals anava en cotxe a Manresa i va haver d’aturar-se en una zona de descans per trucar a la seva parella, la Mònica, i dir-li que no estava detingut. Puigneró ha aprofitat l’entrevista per tornar-li al president Pere Aragonès la pilota i si Junts no el va informar de la petició de la qüestió de confiança ha assegurat que el seu partit tampoc n’estava assabentat de la proposta sobre l’acord de claredat.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#38 Sergi, Bcn, 04/10/2022 - 10:10

Que jodido es perder un sueldo de 130.000 al año sin pegar ni chapa. Para llorar..

#38.1 pepe, Andorra, 06/10/2022 - 14:06

Tu no llorarias? Claro q estos lloran como mujeres pq no han sabido defenderse como hombres......Menuda panda de cobardes, aun se preguntan pq no han conseguido su ansiada independencia....Pero mirate, si sois una panda de negados, la q se murió "accidentalmente" por un patinete, tenia ella sola mas h.vos q todos vosotros. Panda de cobardes.

#37 Cajonacona, Barcelona, 04/10/2022 - 02:36

los hombres "blandengues' se estan poniendo de moda en Cataluña... Venga que en el sueldo desorbitante que teneis gracias a indepens y no indepens, está implícito venir llorado de casa.
Pa hacer una guerra con estos !!!

#36 Carlos B, Bolonia, 03/10/2022 - 21:21

Drama en la autopista. Microrrelato

Viajaba en mi coche dirección Manresa. Mis manos sudaban. Sonó el móvil. Era mi novia Mònica. Así que me detuve en una zona de descanso para contestar. No deseaba una multa.
- Sí?
-Te han detenido?
-Qué va
-Seguirás con la paga?
-Claro y puede que me den un cargo mejor, han caído los grandes
Mòn

#35 Baijal, Barcino, 03/10/2022 - 20:58

Lágrimas de cocodrilo con la intención de que las marujas del independentismo se enternezcan y le pongan velas a la Moreneta......a veure si així consegueixen que torni el guru Puigdemont i els porta cap el paradís del mès enllá...por que al de más acá ni lo huelen ni les esperan.

#34 Capit@n España, Purgandus populus!!, 03/10/2022 - 19:51

Demà tots als pistatxos !!! jejejejejeje