Publicitat
Política · 15 d'Abril de 2010. 09:21h.

Pujol afirma que la Casa Reial amenaça esportistes catalans

"Si vostè fa desmostracions de catalanitat aquella beca que té se li retirarà"

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, ha acusat la Casa Reial i els Governs espanyols de coaccionar els esportistes catalans perquè no facin mostres de la seva catalanitat quan aconsegueixen victòries. "No sempre es fàcil fer aquesta presentació de catalanitat", ha lamentat l'expresident de la Generalitat durant un esmorzar amb Ferran Adrià.

En aquest sentit ha assegurat que des de les institucions espanyoles s'ha advertit "en més d'una ocasió" que "si vostè fa gaires desmostracions de catalanitat aquella beca o aquella ajuda que té se li retirarà".

Pujol, durant l'esmorzar
Publicitat
Publicitat

75 Comentaris

Publicitat
#75 MIKE, Gibraltar, 16/04/2010 - 12:05

OF COURESE MY FRIEND!
El que paga manda. En catalan: "la pela es la pela"

#74 ramon, barcelona-c, 16/04/2010 - 12:05

Jo crec que el president Pujol diu la veritat .
Pregunta , algú necessita mes proves de que hem de fugir urgentment d'aquesta circunscripció administrativa o si no morirem d'asfixia económica i cultural ?? tan inocent ets ??

#73 eusebi llarg coluccitani, sabadell, 16/04/2010 - 11:11

NO ES POT SER CATALA PARLANT EN CASTELLA. SI ESPANYA S\'EXPRESSA NOMES EN CASTELLA, EL REI NO ES EL NOSTRE REI SINO EL REI DELS CASTELLANS. ELS CATALANS ESTEM SOTMESOS DE FORMA EVIDENT. EL REI D\'ESPANYA NO ES EL QUE VOLEM. VOLEM UN REI CATALA.

#72 betes i fils, rubi, 15/04/2010 - 22:33

Estan malalts tots aquest ecspanyols. No tenen ni idea del que parlen. A més, amb rotunditat, mostren com de xenofovs són. Això és delicte a Europa, ser xenofov. Ja els hi caurà el pel qualsevol dia. Son patètics. //*//

#71 independència, osona, 15/04/2010 - 19:30

Gracies,monarquia,gracies pp i psoe,gracies espanyols anticatalans,gracies sr.sincero i sr.pablo.Moltes gracies a tots per ajudar-nos a mentalitzar el poble de catalunya que no som com vosaltres.els catalans mai serem espanyols.VISCA CATALUNYA LLIURÈ!!