Política · 19 de Maig de 2010. 14:34h.

Pujol afirma que "la Trias Fargas va actuar correctament"

"El tema intern del Palau, la fundació no tenia per què saber-ho"

Pujol afirma que "la Trias Fargas va actuar correctament"

Pujol, en una imatge d'arxiu

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha assegurat, en una entrevista a El món a RAC 1 que "la Fundació Trias Fargas, sempre que rebia diners, ho notificava a la Conselleria de Justícia i a l'Agència Tributària. No se n'amagava. Era perfectament correcte".
 
Pujol ha assenyalat que "el tema intern del Palau, la fundació no tenia per què saber-ho". "La legalitat consistia a no amagar-se. Sap greu que després surtin mil elucubracions. El que s'havia de fer és el que s'ha estat fent", ha afegit.

D'altra banda, ha considerat que "la necessitat d'autoafirmació catalana és, ara, especialment actual". "L'autoafirmació de Catalunya s'ha mirat d'invertir. Tenim una pressió molt forta. Tenim una crisi d'identitat de país, personalitat catalana, en el sentit de tornar a fer-nos perdre el que havíem guanyat els darrers anys", ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 INDEPENDÈNCIA, AVIAT CATALANA, 19/05/2010 - 19:16

Superman-pujol,aquets home esta a tot arreu i o sap tot,controla tot el que es velluga ,te temps de fer politica,revisar factures de ciu,cdc ,ajuntaments i fundacions. Aquets convergents no necesiten ordinador,ja tenen en PUJOOO..?

#2 Alcampelló, Barcelona, 19/05/2010 - 17:56

Ya está bien de que se atente contra la identidad catalana con mentiras, es hora de que Pujol se emplee a fondo. Acusar de corruptelas y 3 por 100 a CiU y alrededores constituye un ataque a Catalunya similar a lo de Banca Catalana. Así que hoy no toca.

#1 pepito, barcelona, 19/05/2010 - 17:45

este sr no es el de vete a ver al millet.......