Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2010. 13:57h.

Pujol: "això és can seixanta"

"Un alcalde de Barcelona em va dir que el moviment okupa tenia moltes coses positives"

Pujol: "això és can seixanta"

Una reunió de Govern

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, en una entrevista amb Jordi Basté a Rac-1 ha afirmat que "ahir, que hi havia grans preocupacions pel que podria ser l'ordre públic, [...] [Joan Boada] s'estava manifestant a Girona contra el seu govern. Això és can seixanta."
 
"Un govern que no tingui un govern amb un projecte, sinó que en tingui tres; que es clavin coces per sota la taula constantment, que s'enfrontin entre ells, que es contradiguin, [...] que en aquests moments es tiren els plats pel cap tots tres, no pot anar. No cal ser gaire intel.ligent [per veure-ho].", ha afegit
 
Pujol també ha denunciat que "s'ha estat molt permisiu. Quan era president de la Generalitat, li vaig dir a un alcalde de Barcelona, que estàvem disposats a donar-li tot el suport que necessités per fer un desallotjament d'una okupació molt escandalosa que hi havia i em va dir que el moviment okupa tenia moltes coses positives. [...] No era en Maragall el que em va dir això. Hi va haver, de tant en tant, unes petites gotes d'antisistema que ja els anava bé. [...] Per tant, és lògic que s'hagi anat creant aquesta mena de cultiu."
 
"Que l'ajuntament de Barcelona -ha continuat- hagi de fer esforços desesperats per localitzar la gent que hagi de localitzar del Departament d'Interior perquè actuï d'una manera adequada, és una vergonya."
 
En la seva opinió, "quan no s'està en el lloc que s'ha d'estar en el moment precís, [...] vol dir que la gent que no hi és en aquest moment, no és seriosa."

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 timbaler, bcn, 01/10/2010 - 08:58

El que cal és que els polítics facin la feina, que és servir al ciutadà. Fer les coses de la millor manera possible i millor el país. No importen els colors ni els agravis històrcs ni les històries personals. Sembla que això ho ha oblidat tothom...

#12 carracuca, barcelona ESPAÑA, 30/09/2010 - 17:41

fernando (bcn), pues esa gentuza (igual eres uno de ellos) en vez de robar comida en supers y xibecas en tiendas de los pakis, que roben jabón para lavarse un poco porque hacen mucha peste. Y si se meten en follones, leña al mono sin contemplaciones. Seguro que no han de fumar porros para reirse.

#11 seny, barcelona, 30/09/2010 - 17:34

Sense la revolució francesa ni les revoltes del segle XIX ara treballaríem 12 o 15 hores, sense el maig del 68 seguiria havent homosexuals casats a la força i no hi hauria dret al divorci, sense les revoltes de principis de segle, les dones encara estarien maltractades a diari... segueixo?

#10 Josep M., girona, 30/09/2010 - 17:31

Si com diu el comentari van 30 anys per davant nostre vol dir que no tenim cap futur. Idees noves? Apropiar-se del que es dels altres, no pagar impostos i muntar-se una farra cada nit? . Això es mes vell que l'anar a peu. Si es dutxessin de tant en tant .... al menys no farien tanta pudor.

#9 joan, manresa, 30/09/2010 - 17:30

El Casal,17,20 h.--Sr.President,nosaltres u
direm amb mes claretat.Axó es el país de cal pixarrellisca...,i malament acabarem amb la llavor que han escampat.Problemas greus per els que vindrán.--Sr.Seny.No cunfongui,llibertat i progrés amb llibertinatje i violencia.No fotem.No girem la truita