Publicitat
Política · 24 d'Agost de 2011. 16:20h.

Pujol alerta de la pèrdua d'autogovern

L'expresident assegura que quan PSOE i PP es poden d'acord a Catalunya "li toquen el crostó"

Pujol alerta de la pèrdua d'autogovern

Jordi Pujol, a la Universitat Catalana d'Estiu. (Foto: UCE)

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha advertit de la pèrdua d'autogovern de Catalunya en la reforma constitucional que preparen el PSOE i el PP. Pujol ha alertat que la modificació de la Constitució per limitar la despesa de les comunitats autònomes reduirà "la capacitat operativa".

"En particular de Catalunya", ha remarcat l'exdirigent, qui també ha afegit que quan el PSOE i el PP es poden d'acord a Catalunya "li toquen el crostó". En aquest sentit, Pujol ha assegurat que les relacions amb Espanya es troben en un punt "molt difícil" i ha demanat que aquesta reforma no s'usi com a excusa per "limitar la capacitat d'autogovern a Catalunya".

L'excap de l'executiu ha augurat que resulta inevitable que als "propers dos, tres o com a màxim quatre anys passi alguna cosa, encara que sigui un xoc de trens". Pujol ha demanat "seriositat, molta preparació prèvia i molt enfortiment intern", per quan arribi aquest moment.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 Àlex, Sant Cugat, 25/08/2011 - 22:57

A veure si el senyor Pujol es retira d una vegada. No deixa de dir frases a mitges i intentar fer de savi. La seva etapa, especialment els darrers anys, va sembrar el fracàs de CIU. Al final, quan surtin les biografies crítiques no passarà massa be a la història.

#14 Jordi Tallaferro, Barceloa, 25/08/2011 - 12:00

El que cal és preparar Catalunya per l'independència, fer discriinació positivadels enemics de Catalunya que son a Catalunya, catalanitzar i ooosar-se a la espanyolització de les instituciions i l'ensenyament. L'història de la llibertat es fa cada dia, amb treball i sacrifici.

#13 lins, quart, 25/08/2011 - 10:18

Sr.Pujol,s,en recorda del pacte del Magestic???s`en recorda que amb els seus vots es va envestir l`Aznar??s`en recorda que el Sr.Mas va anar a vendre l,estatut a Madrid a cambi de no sabem que??sap que ara CIU u esta pactant tot amb el PP??sap que CIU a ofert un pacte estable a Madrid amb el PP???..

#12 Josep Ma., Terrassa, 25/08/2011 - 10:16

I mentrestant ... què, Sr Pujol? Quina és la solució?

#11 eva, bcn, 25/08/2011 - 09:08

doncs als bascos les parauletes del presi no senten be.en una web anomenada orain el posen de volta i mitja per sempre copiar el que diuen un mes enrera al pais basc.