Publicitat
Política · 2 de Juliol de 2014. 18:45h.

Pujol crida a la resistència

L'expresident demana que el sobiranisme “persisteixi”

Pujol crida a la resistència

Jordi Pujol, en una imatge d'arxiu

L’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha fet una crida a que el poble català “persisteixi” en el procés sobiranista perquè així “no podrà ser ignorat per ningú”.

Pujol, en un editorial del Centre d’Estudis Jordi Pujol publicat aquest dimecres, assegura que “cal que a Catalunya el moviment polític i popular persisteixi. Pacíficament, serenament, respectuosament. I amb molta potència”.

“L’actual moviment català de reivindicació –de reivindicació política i nacional, social i econòmica i de tracte just– ja ha batut unes quantes bones marques. De mobilitzacions molt i molt massives, i pacífiques. De respecte a la convivència ciutadana”, afegeix.

Segons Pujol aquest és un moviment “que combina l’èxit participatiu, l’esperit pacífic i una forta vocació convivencial. És per això que sense violència i sense fractura va fent el seu camí. I això és el que finalment no podrà ser ignorat per ningú”.

“I serà un gran èxit. Fins i tot fora de Catalunya. Perquè haurà posat de manifest la tremenda força que pot tenir un moviment pacífic i constructiu”, conclou.

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#60 Ideologia a la carta, Barcelona, 05/07/2014 - 00:38

L'ideoleg del peix al cove ens recomana resistir. Doncs "vale" diré al meu Nebot que plegui de buscar feina i vagi a defensar el despatx gratuït del pal de paller.

#59 tolstoi, Manresa, 04/07/2014 - 23:44

Quiere ir deprisa, no sea que le metan a la carcel a el y sus retoños. Con la independencia no se investigara y no iran a la carcel; sibo es posible que si, no seguro.

#58 ispano, hispania, 04/07/2014 - 20:32

Estos Pujoles.................resistir es fácil con la cartera llena.

#56 jose, castellar del vallés, 03/07/2014 - 16:57

Resistir hasta morir.vergüenza debiera sentir tan honorable y gentil hombrte que desde Banca Catalana, hasta los chanchullos jardineros de su digna esposa Marta Ferrusola,sus modélicos hijos y su persistente ignomínia con respecto a sus conciudadanos,sea aún capaz de abrir la boca,lástima de Cataluñ

#55 el último que cierre, Canovejas, 03/07/2014 - 14:19

Insisto...¿qué hace el abuelo que no está en Benidorm?
Abuelo, deje de malmeter. Ya nadie le tiene en cuenta.
Cobarde hasta la muerte. Cuando manejaba el cotarro, amagadet y ahora,...ahora ya no, abuelo.
Ahora toca Benidorm.