Publicitat
Política · 11 de Gener de 2013. 09:33h.

Pujol defensa els fills

L'expresident afirma que "em sento indefens"

Pujol defensa els fills

Jordi Pujol, amb Oriol Pujol, en una foto d'arxiu

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha afirmat que "tinc molta confiança en Duran" durant una entrevista a Espejo Público d'Antena 3. "Vaig trucar en Duran per dir-li que pot comptar amb mi", ha revelat. Pujol ha afirmat que en el cas que el seu fill Oriol Pujol sigui imputat pel cas de les ITV "podrà defensar-se millor".

També ha volgut deixar clar que "no tinc comptes a Suïssa" i que "vaig demanar al jutge una comissió rogatòria perquè investigués si jo tenia comptes a Suïssa". "No tinc cap compte al Banc Lombard. Ho dic jo i ho diu el propi banc", ha afegit.

També ha recordat que "les acusacions de l'exparella del meu fill les haurà de demostrar". "El meu fill Oleguer treballa en una empresa que ha aconseguit que molts bancs, també suïssos, inverteixin molts diners a Espanya", ha reivindicat. "Al final he de dir que em sento indefens", ha lamentat.

D'altra banda, Pujol ha afirmat que "Catalunya no és viable a Espanya". "Hem defensat la Constitució fins abans d'ahir, però ja no", ha indicat. "En altres temps vam participar en el projecte d'Espanya amb il·lusió. Ara Espanya està en crisi fins i tot com a marca", ha matisat.

L'expresident català ha afirmat que "durant 60 anys he defensat una política no independentista. Però ara sé que Catalunya no és viable a Espanya". També ha lamentat que "la Llei Wert és una agressió contra Catalunya. La immersió lingüística ha estat un èxit". Malgrat això, "Catalunya segueix col·laborant amb Espanya per sortir de la crisi".

"De la manera que estem no podem seguir. Parlem d'independència o d'una altra cosa però així no podem seguir", ha remarcat. "Estic retirat de veritat i a més convé que ho estigui. El lideratge convé que l'exerceixi Mas", ha assenyalat, a més d'assegurar que "és fals que hagi convençut a Artur Mas que no dimitís després de les eleccions. Ell pren les seves pròpies decisions".

Publicitat
Publicitat

68 Comentaris

Publicitat
#30 BEJOTA, bcn, 13/01/2013 - 16:01

"Srs.Pujols",quant val el KILO de nacionalisme ?Ho cobran prou bé,oi?

#29 DLM, Barcelona-España, 12/01/2013 - 14:27

Algunos dirigentes políticos se caracterízan por su falta de pudor al decir cosas que no se ajustan a la realidad y que las repiten sin que les tiemble ni un músculo de la cara. Podría decirse que tienen cualidades muy señaladas, para chapotear en un comedero de cerdos, sin mancharse.

#28 contribuyente, Santo Domingo, 12/01/2013 - 11:22

Por la cobardía de FG mister X se libro Pujol de ser reo Banca Catalana, a lo mejor ahora su hijo no se libra, pero es que como su hijo los hay y muchos de todos los colores políticos españolistas y nacionalistas

#27 Ramon, els fills fan allò que aprenen delspares, 11/01/2013 - 23:46

Ah, i la pregunta del lapsus lingue dels 125 milions de dòlars d'Acapulco:
per què parla del seu fill Jordi en plural?...

o és de l'Oriol?...

o es referia a tots 7, "tots col.locats",
com li agrada repetir continuadament?.

#26 Ramon, quan la llíssera salta, peix al cove, 11/01/2013 - 21:53

òstiliMas, tus, sentir-se indefens en un audi8 blindat amb xofer i dos mossos, amb gasolina, peatges i quilometratge... imagina't els que van i tornen cada dia 6 hores amb la Renfe, de Tortosa a Barcelona, o de Lleida, o de Puigcerdà (Girona té Alta Velosidàs Ecscañola) i s'han de pagar el bitllet.