Publicitat
Política · 18 de Setembre de 2008. 15:46h.

Pujol demana a Duran un 'no' als pressupostos

Denuncia els "enganys sistemàtics" de Zapatero a Catalunya

Pujol demana a Duran un 'no' als pressupostos

Jordi Pujol

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha apostat per votar en contra dels pròxims pressuposts generals de l'Estat, després de constatar els "enganys sistemàtics" del Govern de José Luis Rodríguez Zapatero a Catalunya en els últims anys. En declaracions a RAC-1, Pujol ha dit que el Govern espanyol actual "no mereix confiança", afegint que "tal com han anat les coses, no podem votar aquests pressuposts. N'haurien de canviar molt i molt les coses en els pròxims 15 dies o un mes". Segons Pujol, els catalans, que han estat sistemàticament enganyats", no poden votar a favor dels pressuposts.

També ha defensat la unitat entre el Govern de la Generalitat i CiU en defensa d'un nou model de finançament, encara que ha demanat al tripartit que transformi en fets aquesta unitat i concreti la xifra que els negociadors catalans han de defensar davant de Madrid com a aportació addicional a la Generalitat. "Ara hi ha unitat per dir no a Solbes i a Zapatero a les coses que ens han plantejat fins ara. Però en algun moment hi ha d'haver unitat per dir a alguna cosa", ha dit.

Ha agregat que CiU no podrà continuar donanT suport més temps una presumpta unitat catalana sense saber quina xifra de diners defensa el Govern de la Generalitat en les seves negociacions amb l'Executiu espanyol. "CiU està donant suport una negociació que no sap per on va. No es pot donar un suport a cegues", ha dit.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Manel, Mòra d'Ebre, 19/09/2008 - 15:54

Joan, has de reflexionar abans de opinar
tan alegrement,aixó esta bé per la gent que
no sap com funciona l'administració i perme
tem que et digui que tú sí que saps com fun
ciona,per tant no amboliquis la troca.

#7 Gerad, Barna, 19/09/2008 - 06:23

Queda clar que té mala consciència. En va votar massa i massa fàcilment al seu dia i ara ho veu clar,però ja és massa tard per tornar enrere.

#6 Meliq Salau, Reus, 19/09/2008 - 01:10

President Pujol: El que CiU faci al parlament dels espanyols és irrellevant del tot.
El seguidisme que CDC fa de la doctrina Duran ha portat CiU a aquesta ridícula situació.
President Pujol: Rectifiqui i promogui el separatisme! És just i necesari!

#5 JOAN, (Móra d\\\'Ebre), 18/09/2008 - 23:29

No t'equivoquis amic Manel, la manca de responsabilitat, serà la dels 25 Diputats del PSC, que si que votaran el pressupost. Que se n'ha fet d'aquell eslogan de campanya:"Si guanya zapatero, guanya Catalunya"?, mentires i més mentires dels PSOE-PSC

#4 L'OS DEL PIRINEU, EL CEL, 18/09/2008 - 23:16

Ja veix que en Manel vol que els diputats catalans facin el de sempre, o sia baixar-se els pantalons i demanar perdó per donar l'esquena.