Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2008. 15:14h.

Pujol diu no a governar a Madrid

L'expresident passa comptes després del "mal tracte econòmic" i el "bombardeig mediàtic"

Pujol diu no a governar a Madrid

Jordi Pujol, en un programa de TV3

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, afirma en un article a El Periódico que "darrerament s'alcen veus que reclamen una presència catalana en el compromís per afrontar i intentar superar l'actual conjuntura de crisi. Són veus que se senten sobretot a Madrid i també, amb menys intensitat, a Barcelona. Torna a proliferar aquella expressió coneguda de "seria molt convenient que en la política espanyola hi hagués un accent català", o aquella altra que assenyala la conveniència de comptar amb una "pinzellada catalana a Espanya".

Però que ara "les coses han arribat a un punt de desconsideració i d'incompliment tan greus que hem de respondre que primer un país s'ha de saber fer respectar. Una màxima que val per a tot- hom. Aquí, a Catalunya, i a Madrid. Hem estat objecte d'un persistent mal tracte econòmic, d'infraestructures i de creació d'una opinió pública molt adversa a través d'un bombardeig mediàtic".

"Per tot això -insisteix-, no n'hi ha prou d'invocar, ara, "un accent català, una pinzellada". És el moment de fer-nos respectar per tots els que no han tingut cap mena de mirament a ubicar-nos fora del terreny de joc".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 03/11/2008 - 15:37

Ben dit Presi,si ens necessiten a Madrid ja saben el que han de fer,Estatut, finançament i fora tripartit,així què volen, que els fem costat a Madrid i que ells de mentre puguin putinejar a Catalunya a plaer,sí home! que enviïn un SOS als socis

#10 Meliq Salau, Reus, 03/11/2008 - 15:32

Un partit liderat pel Lòpez Tena i en Joan Carretero té més de 2 milions de vots

#9 Jos?iguel, El Prat de Llobregat, 03/11/2008 - 15:29

Pujol dice siempre lo mismo(no nos quieren,son malos,en Catalu?ay gente q es poco catalana,bla,bla,bla).Por suerte(para ?tuvo 23 a?para aplicar sus ideas.Son muchos a?Que deje ahora al mundo correr sin ?Ya ha pasado su ?ca

#8 carles, Gavà, 03/11/2008 - 11:02

D'acord President vos heu estat l'ultim president de Catalunya la resta, que dir? Simples Delegants del Gover d'España amb rang de President una llàstima que Catalunya es vegui cada cop mes desnacionalitzada.

#7 Meliq Salau, Reus, 03/11/2008 - 09:10

Un partit liderat pel Lòpez Tena i en Joan Carretero té més de 2 milions de vots