Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2014. 19:19h.

Pujol dóna la cara

L'expresident trenca el seu silenci catorze dies després

Pujol dóna la cara

Una imatge de Jordi Pujol davant dels periodistes (Foto: Rebeca Carranco)

L’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha parlat públicament per primer cop des de Queralbs (Ripollès), després de la seva confessió fa dues setmanes sobre els diners ocults a l’estranger durant 34 anys i ha afirmat que "estic a disposició de les instàncies jurídiques i tributàries".

Pujol també ha apuntat que encara no ha decidit si compareixerà al Parlament de Catalunya al setembre, tal com han sol·licitat la majoria de grups parlamentaris. “Encara no ho he decidit això, ja es veurà perquè això no és fins al setembre”, ha dit.

“Em va semblar que era bo de fer un aclariment i el vaig fer, i ja està, i no hi puc afegir res més. Ara he estat uns dies que vaig mirar d’estar tranquil, però a partir d’ara a disposició vostra i de qui sigui”, ha afegit.

“Jo cada vegada estava més retirat. Si fes alguna cosa ja us avisaria, ara us he avisat. No tinc previst absolutament fer res”, ha dit als periodistes presents a Queralbs.

Després d’estar-se uns dies a la Cerdanya a les cases que tenen dos dels seus fills – a La Tour de Querol i Bolvir-, ara Jordi Pujol es troba des d’ahir a la localitat de Queralbs, a la residència familiar de la seva dona, Marta Ferrusola, on hi han passat molts estius.

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#41 E. Morricone, Carson City, 09/08/2014 - 17:12

Osti tu si Sergio Leone hagués vist el Millet i en Jordi, no vegis quins westerns hauría fotut, l'un de Wyatt Erp i l'altre de Doc. Holliday. El posat de repte i esguard amenaçador aquests dos el broden.,

#40 Flashneguen, Bar Cel Ona, 08/08/2014 - 19:12

Dona la cara...tambe podria donar els millions.de tots nosaltres.

#39 ALVAR TriBorn Catatonic, Bcn Españolaza, 08/08/2014 - 16:00

Pues que le den cuanto antes en la cara y a la carcel en familia.

La familia que roba unida perece unida.

#38 Alex, barcelona, 08/08/2014 - 11:53

I tant que s'ha de tenir cara,i ben dura,per sortir en plan siete machos dient que està a disposició de la justícia.Segueix tenint la xuleria que li és pròpia,de la que ens vam ben atipar els catalans...Oficialment és una herència,però els diners vénen de la corrupció monstruosa del seu "regnat"

#37 libertadexpresion, BCN, 08/08/2014 - 11:14

El independentismo 'recula' en Cataluña y cambia la tendencia: el 43,7% rechaza la secesión.

http://ecodiario.eleconomista.es/politica/noticias/5998367/08/14/El-independentismo-recula-en-Cataluna-y-cambia-la-tendencia-el-437-rechaza-la-secesion.html#.Kku8oB9c1dJEt0I