Publicitat

L'expresident ha estat intervingut per un ictus greu

Pujol està estable

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, de 92 anys, està ingressat a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, on l'han intervingut aquest dilluns al vespre. L'hospital ha confirmat que se li ha fet un tractament endovascular per eliminar una obstrucció arterial.

Segons fonts properes a la família, l'operació ha anat bé i Pujol ha passat la nit bé. Es preveu que estarà uns dies ingressat en observació a veure com evoluciona.

Pujol ha ingressat aquest dilluns a la tarda a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau per una alteració aguda del llenguatge provocada per un ictus.

Segons ha explicat l'hospital en un comunicat, quan hi ha arribat s'ha confirmat que l'ictus era causat per l'obstrucció d'una artèria cerebral, i això provocava una reducció del flux sanguini.

L'expresident es quedarà ingressat a la Unitat d'Ictus de l'Hospital de Sant Pau per valorar la seva evolució. El centre hospitalari no preveu tornar a informar sobre el seu estat de salut fins aquest dimarts al matí.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#35 Decebut, bcn (tbn), 13/09/2022 - 18:48

Li desitjo que visqui moltíssims anys. I quan, finalment, es produeixi el trist esdeveniment (que, com dic, espero sincerament que trigui moltíssim) donat que, a fi de comptes, va néixer a Barcelona i, per tant, és tabarnès... sigui enterrat al Panteó de Persones Il.lustres de Tabàrnia i el seu fèretre llueixi les banderes espanyola i tabarnesa

#35.1 Decebut, bcn (tbn), 13/09/2022 - 19:49

Seria el millor homenatge i el millor colofó a la carrera d'aquest senyor.

#34 Uriol , el del faristol, Orioland, 13/09/2022 - 12:29

La bruixa Adelina, l'està esperant a les portes de L'Infern. Rebrà un càstig exemplar per haver-la estafat. En Pere Botere tenia accions de Banca Catalana. S'ho pasaràn d'alló més bé. El posaran en una caldera al costat de l'amic Heribert.

#33 Capit@n España, Purgandus populus!!, 13/09/2022 - 11:46

700.000 mo.ra.cos y 360 biafreños están rezando sin parar para su curación.
Son los únicos que de verdad le quieren.

#32 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 13/09/2022 - 10:56

Está en buenas manos, todos los que lo cuidan tienen el nivel C de catalán.

#31 JOSEP, Reus, 13/09/2022 - 10:55

De la misma manera que fueron unos funcionarios a Queralbs a llevarle una notificación (cosa que a mi no me harian), también podría ir el juez a su casa y hacerle el juicio, ¿no?. Así ya podría hacer las maletas para entrar al trullo.
Verguenza de familia. Los Pujol a la carcel ya y el emérito detrás de él.