Publicitat
Política · 14 de Juliol de 2009. 21:58h.

Pujol evita fer costat a Mas amb el finançament

L'expresident només diu que "avui correspon als partits polítics expressar la seva opinió", diu l'expresident

Pujol evita fer costat a Mas amb el finançament

Imatge d'arxiu de Jordi Pujol

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol evitar les crítiques a l'acord sobre el nou model de finançament de Catalunya en l'article que escriu en el darrer butlletí del centre d'estudis que porta el seu nom. Pujol, en canvi, critica el silenci de l'actual Govern sobre els 650 anys de la fundació de la Generalitat.

"Aquests dies", diu Pujol, "el tema dominant és el del finançament. I és del tot lògic. I algun dia potser hi haurem de dedicar un d’aquests editorials. Però no avui. Avui correspon als partits polítics expressar la seva opinió. En el seu dia potser ho haurem de fer en termes, tant com puguem, de visió de país i d’interès general. Ja ho farem, si arriba un moment que sembli oportú fer-ho.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Ramon, Barcelona, 15/07/2009 - 11:07

La demagògia d\'aquesta Esquerra palanganera del partit que ha fet més mal a Catalunya és brutal. Troba una merda l\'Estatut i el primer que fa és bavejaf davant un incompliment a la baixa del pactat. Heu begut oli i ho sabeu. Us trinxarem i ho sabeu.

#10 pinkpanter, bcn, 15/07/2009 - 07:51

Guilllem, oblides una petita diferencia, el Estatut havia de negociar-se per imperatiu legal, mes be o mes malament es el que es va fer, ara, un cop aprovat, el que calia era aplicar-lo, i no rebaixar-lo mes, ara ja es llei, i com a tal no es pot discutir

#9 guillem, Barcelona, 15/07/2009 - 00:10

La demagògia de CIU és brutal. Brutal. ERC ha hagut dadaptar la seva negociació al merda destatut que va pactar Mas amb ZP, i que CIU volia fer creure q era genial. I ara CIU ens intenta vendre la moto de que es un mal acord? Aneu a pastar fang lladres!

#8 Pere, BCN, 15/07/2009 - 00:01

Arnau de Balaguer, els sociates i els esquerranosos, ja que gràcies a ells s'aprovarà aquest finançament retallat, gràcies a ells el PSOE ens podrà pendre el pél una altra vegada, gracies a ells som la riota de tota espanya

#7 Joan Dalmau, Vallès, 14/07/2009 - 23:51

La Montse diu que és un bon acord considerant que correspon a un estatut retallat per obra i gràcia del sr. mas. Evidentment volem la independència però tenim el que vota la majoria .