Publicitat

L'expresident veu ara la independència "gairebé impossible"

Pujol frena

Pujol, amb Albert Om, durant el darrer 'El Convidat'

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha afirmat que la independència de Catalunya és "gairebé impossible".  Malgrat tot, ha dit que hi ha gent que la seguirà defensant "no només per honor, que també és important, sinó també perquè mentre lluites vius".

Segons Pujol,  la gran participació a la manifestació de la Diada ha sorprès molta gent. I és que "pensar fa cinc, quatre o tres anys que un dia hi hauria una manifestació com la de l'altre dia a Barcelona no s'ho creia ningú". "Jo qui menys", ha afegit.

L'expresident ha insistit en que Catalunya no es rendirà perquè se sent "en situació de setge", i ha tornat a destacar la manifestació cívica de la Diada. Tot i que semblava que la convocaven "uns aprenents", ha comentat, va acabar reunint a un milió i mig de persones, i sense incidents. "Ni es van cremar contenidors ni es van trencar aparadors. Gent que anava amb el nen, amb el cotxet, i tot això, és la realitat", ha manifestat.

Pujol també ha dit que "l'autonomia a Espanya es desenvoluparà per emulació, la qual cosa és bo, si és sòlida, i basada en la voluntat de superació, i no en la de no menys que", ja que l'actual model és "mai menys que ells, que els catalans".

En aquest sentit ha posat com a exemple l'Estatut de la Comunitat Valenciana, en el qual s'especifica que aquesta comunitat ha de rebre "qualsevol competència que qualsevol altra comunitat pugui obtenir".

Pujol, en una foto d'arxiu

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#47 dani, sant andreu barca CATALUNYA, 22/09/2012 - 06:01

PERO NO SABEU LLEGIR ENTRELINEES...això és un procés...ara toca tàctica d'exaltació i provocació...

#46 qvic, Barcelona, 21/09/2012 - 23:16

President Pujol, ara no és hora de vacil·lacions. És hora d'ampliar la majoria social d'aquest país per la seva llibertat i dignitat, no de dir que això és "gairebé impossible". Sap el ressò que tenen les seves opinions? així és com vostè practica la "resistència"? Empenyi i no vacil·li !

#45 Pilarin, Barcelona, 21/09/2012 - 20:56

Srº Pujol si ya lo sabían ustedes, pero si Cataluña nunca ha sido independiente, porqué marean tanto. Muchos catalanes solo queremos trabajar, comer, y qué nuestra pareja nos amen con ternura.Todo lo demás son tonterias de gente con complejo de superioridad....

#44 joan, manresa, 21/09/2012 - 19:14

El Casal,19,10 h.--Sr.President,no anem be...,no torni al Sí pro No, o al No pro Sí...,No ens calen desanims...,lo que volem son ánims...,entenem la seva posició,pro de vegades es millor estar-se calladet,amb tot el nostre respecte...,pro no podem anar per el mon axís...,Serem lo que vulguem ser

#43 Okupat, BDN, 21/09/2012 - 17:20

No vam cremar cotxes el dia 11, perquè som catalanistes, era la nostra manifestació