Publicitat
Política · 31 de Març de 2011. 18:46h.

Pujol mira cap a la independència

L'expresident exerceix el vot anticipat a la consulta sobiranista de Barcelona

Pujol mira cap a la independència

Pujol, rodejat de dirigents de CiU, en un congrés de CDC mirant a l'horitzó

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha votat a la consulta sobiranista de Barcelona a través de la modalitat de vot anticipat. En una entrevista al programa El secret de Catalunya Ràdio, qui va ser durant 23 anys president del Govern ha dit que ha votat sí a la independència de Catalunya.

Pujol ha assegurat que "he votat independència", però ha afegit que "honestament", assolir la sobirania, és "molt difícil" d'aconseguir.

Barcelona Decideix, l'entitat encarregada de promoure la consulta, ha indicat que "se sent satisfeta pel gest del president Pujol, i celebra el seu gest, que interpreta com una acció plenament inserida en la normalitat democràtica i participativa que vol inspirar la consulta del 10 d'abril a la capital de Catalunya".

"Sense entrar en el signe del vot, atès que la plataforma sempre ha insistit en la seva imparcialitat, Barcelona Decideix vol recalcar que el MH Jordi Pujol, que va ser president de Catalunya durant 23 anys i que va vetllar pel bon desenvolupament de tants processos electorals, ha triat per votar la fórmula del vot anticipat", ha assegurat.

Barcelona Decideix ha afegit que "l'entitat agraeix especialment a Jordi Pujol que hagi fet confiança a aquesta modalitat, la qual fa uns quants mesos que està funcionant a tota la ciutat, i en concret que hagi sol·licitat l'ajut d'un dels fedataris de la consulta per exercir aquest dret a vot".

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#48 Pujolades, Lleida, 01/04/2011 - 21:20

Si la judicatura no s'hagues acollonit l'any 1984 amb el cas Banca Catalana, potser en Pujol hauria tingut molts problemes amb la justicia. Des del dia que CIU va conseguir vendre el Cas Banca Catalana com un atac a Catalunya, el Sr. Pujol pensa que és DÉU. Així ens va...

#47 Kropotkin, Vic, 01/04/2011 - 16:45

Y encima se ha dejado las gafas de sol. Acabará mal...

#46 Jordi, El Masnou, 01/04/2011 - 16:13

Els politics sempre van unes quantes passes per darrera de les tendències del seu poble.
En aquest cas en Pujol mantingut el ?això no toca? fins que ha resultat totalment ridicul.

#45 Montse, Barcelona, 01/04/2011 - 16:04

Jim, amb tot respecte, s'ha de ser algú per dir que Pujol "no és ningú". Em penso que t'has fet un fart de mirar-te al mirall avui, dient-te "que llest que soc". Doncs mira, això t'ho ha de dir algú altre perquè tingui validesa. De Pujol en sobren mèrits, mostra'ns algun de teu, apa.

#44 Jim, bcn, 01/04/2011 - 14:38

Xavier, no dubto que la cultura del iaio sigui bastíssima, però segur que no és més basta que la teva.XD Per cert, conec la seva trajectòria. Això no invalida el que he dit abans: ja no és ningú.