Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2014. 22:27h.

Pujol passa a ser militant de base

El fins ara president fundador renuncia al seu càrrec a Convergència

Pujol passa a ser militant de base

Pujol, amb Mas, en una imatge d'arxiu

L’expresident de la Generalitat i president fundador de CDC, Jordi Pujol, ha decidit renunciar als seus càrrecs a la formació, segons ha sabut e-notícies. Pujol passa a ser així un simple militant de base del partit que va fundar a mitjan 70.

La direcció de CDC s’ha reunit avui, en convocatòria d’urgència, per debatre la situació després de la confessió pública del propi Pujol que té calés a l’estranger, però no ha volgut difondre el contingut de la reunió.

Convergència ha posat en marxa, en efecte, un comitè de direcció format -a més de per Josep Rull com a número dos-, per Lluís Corominas; Francesc Homs; l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa; Jordi Turull; Pere Macias; Francesc Sánchez; Irene Rigau; Xavier Trias i Meritxell Borràs, que ja va anunciar que no repetiria com a diputada.

El propi conseller de Presidència, Francesc Homs, ha anunciat avui que es prendrien decisions “en les pròximes hores”, però no ha volgut concretar-les. Tampoc en la roda de premsa posterior del Consell Assessor de la Transició Nacional (CATN) malgrat la insistència de la premsa.

Homs s’ho reserva per a aquest matí en què, com a portaveu del Govern, haurà de comparèixer en roda de premsa després de la reunió habitual del Consell Executiu de cada dimarts. CDC intenta així parar el cop per la revelació de Jordi Pujol i les properes informacions que poden anar sorgint del cas abans de la reunió de Mas amb Rajoy a la Moncloa.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#27 Magda, Barcelona, 29/07/2014 - 13:28

Que vol dir que passa a ser militant de base? Ja han preguntat a les " bases" si el volen? Em sembla que noestarien /an gens d'acord. Que fa aquest Sr. de militant de base?

#26 Joel, Bcn, 29/07/2014 - 10:17

Ep, nois ! No confongueu Pujol amb Catalunya. Hisenda ja s'ocuparà de que pagui el que hagi pogut defraudar. Però no us penssessiu pas que destruint Pujol destruiu Catalunya. Modereu les alegries, xiquets. Catalunya sempre sobreviu als seus il.lusos enterradors.

#25 Paco Ampurdan, Frontanyà St. James (Spain), 29/07/2014 - 10:13

CiU està empujolada, qui la desenpujolarà? El desempujolador que la desempujoli bon desenpujolador serà. ji ji ji ji ji Pàtria del meu cor, quan de tú m´allunyo augmenta el meu tresor....

#24 Kropotkin, Vic, 29/07/2014 - 10:10

Si eres tonto y sigues confiando en los independentistas, SUMATE.

#23 Kropotkin, Vic, 29/07/2014 - 10:09

Podria pasar a llamarse "Semi Honorable".