Publicitat
Política · 7 de Juliol de 2010. 12:04h.

Pujol proposa 'Per la dignitat de Catalunya'

L'expresident diu que Zapatero "és molt cínic o molt infantil" i que Chacón "ens pren per tontos"

Pujol proposa 'Per la dignitat de Catalunya'

Pujol, en una imatge d'arxiu

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol ha manifestat en una entrevista a El món a RAC1 que "el meu lema és 'A la manifestació'". Tot i això, ha reconegut que "una manifestació ha de tenir un lema. N'hi ha d'haver un. Això no és una festa major en la qual es va amb la bandereta o banderassa i prou". "El lema que a mi m'agradaria molt és 'Per la dignitat de Catalunya'", ha indicat.

"A la manifestació de dissabte ens juguem que se'ns prengui seriosament", ha recordat, a més de criticar que "Mariano Rajoy agafa un posat manso. I Zapatero parla d'esgarrinxades. S'ha de ser o molt infantil o molt cínic per dir això, i aquest és el president del govern espanyol".
 
També ha alertat que "totes les manifestacions tenen els seus riscos; a aquesta hi anem després d'unes setmanes, d'un grapat de discussions, en un mal dia, en un mal moment de l'any". "Que De la Vega i Chacón diguin que només s'ha retallat un 5% de l'Estatut irrita. Falta saber quines són aquestes quatre paraules. És que ens prenen per tontos!", ha criticat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 pepillo, barcelona, 07/07/2010 - 20:19

Yo creía que esto de la dignidad pertenecía al ámbito de las personas físicas, como el impuesto de la renta. Pero es que hay políticos que son la encarnación de la inteligencia, cada día se aprenden más cosas con ellos.

#5 Mr. X, bcn, 07/07/2010 - 19:16

Molt Honorable President Pujol: la seva família i amics ja tenen el futur solucionat. No patini més. Descansi i calli

#4 jc, girona, 07/07/2010 - 17:35

Laura (bcn),no n'has encertada ni una, en qualsevol cas tothom te dret ha opinar, peró no entenc que la fa millor vé., perqué jo hagi de fotre el camp....Sí és la seva representant, caldra avisar els seus, qué comença anar amb males companyies.

#3 Ciudadanista, Barcelona, 07/07/2010 - 14:30

Tampoco quedaría mal: PER LA DIGNITAT DE CATALUYNA Y LA SEVA MÚSICA.

#2 laura, bcn, 07/07/2010 - 14:26

JC, vosaltres vareu vendre a Catalunya per unes quantes conselleries. Prou de dir bestiesses i desaparegueu del mapa! Escolta al president Pujol i tal vegada aprendràs alguna cosa.