Publicitat
Política · 12 de Gener de 2010. 12:24h.

Pujol recorda que una consellera seva va haver de dimitir

L'expresident afirma que l'oposició va dir "coses miserables" després de l'incendi de Nonasp l'any 1994

Pujol recorda que una consellera seva va haver de dimitir

Maria Eugènia Cuenca, a l'anterior legislatura, quan encara era diputada de CiU

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol,  ha recordat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio que en l'incendi de Nonasp l'any 1994, on van morir 4 bombers, l'oposició va dir "coses miserables" i la consellera de Governació d'aleshores, Maria Eugènia Cuenca, "que no tenia cap culpa va dimitir".

"No demanaré si Francesc Baltasar ha de dimitir o no. No em correspon. Però s'ha de reflexionar. Encara estic indignat per les coses que vaig haver de sentir fa 15 anys. Reclamo un punt d'ètica a la política. Aquells quatre morts no els podré oblidar mai", ha sentenciat.  Pujol ha dit que CiU reclamarà explicacions, però "no ho farà d'aquesta manera èticament impresentable"

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 pere, girona, 14/01/2010 - 17:13

això es perquè aprenguin aquesta colla d?impresentables Saura,Boada,Miralles,Baltasar etc així com tots els del PSC que en el seu moment varen muntar un sidral de cullons, que dirien avui ???

#3 Ramon, Girona, 12/01/2010 - 19:21

Algú sab en que es guanyaria la vida Baltasar si dimitis i deixes la politca? La menjadora es la menjadora

#2 Francesc, Barcelona, 12/01/2010 - 13:30

Aquesta és la qüestió, sí. Un dels grans drames del país és que als sociates els mitjans els ho perdonen tot. Amb els altres -CiU i ERC, sobretot- és qüestió de fer-hi sang. És aquesta sempre la mateixa història de la transició ençà.

#1 Albert, Barcelona, 12/01/2010 - 13:21

Declaracions assenyades....quina diferència de politics.